Stilling: helse > røyking >

Hvordan kan jeg føre selv indusert impotens?

   Mer enn 1 million mennesker rundt om i verden og en av 10 menn i USA lider av impotens. Impotens kan være forårsaket av en rekke faktorer, hvorav noen kan induseres hvis du prøver å oppnå impotens.
Men vær klar over at du kan ha varige negative effekter på kroppen din hvis du prøver å bli impotent

Impotens Årsaker

For å indusere impotens, du trenger for å hindre en ereksjon og å gjøre dette, må du unngå at hjernen fra å sende seksuelle impulser gjennom nervesystemet til penis. Normalt, seksuelle impulser føre blodet å strømme inn i penis og forårsake en ereksjon. Alle de nødvendige kroppens systemer må fungere skikkelig i orden for en ereksjon å skje.
Den medisinske definisjon av impotens er når en mann ikke kan oppnå og opprettholde en ereksjon minst 25 prosent av tiden. Dette kan være forårsaket av sykdom og andre fysiske problemer, så vel som av fysiologiske grunner.

Forhindre ereksjoner

Mer enn 200 reseptbelagte medisiner antas å forårsake impotens, inkludert de for høyt blodtrykk, depresjon og smerter. Disse medisinene er antatt å forårsake midlertidig impotens. Du kan kanskje få dem fra legen din basert på din medisinske historie.
Impotens kan også være forårsaket av følelsesmessige årsaker, slik som stress, depresjon og skyldfølelse, ifølge www. urologychannel. com. Når disse følelsene er sterke og overveldende, kan de påvirke en manns seksuelle evne.
Røyking og drikking, ifølge en studie ved New England Research Institute i Watertown, Massachusetts, er begge antas å påvirke en manns evne til å oppnå ereksjon. Hvorvidt impotens er permanent og hvilke andre skader som blir gjort for kroppen er fortsatt under vurdering.

Ting du bør unngå

Det er antatt at regelmessig mosjon og begrense fett og kolesterol i kosten kan bidra til å forhindre impotens. Men, vær forsiktig og huske på hvor lenge du vil forbli impotente. Ikke ta vare på deg selv for en lengre periode kan ha varige effekter.
Urter som Gingko Balboa og ginseng er tenkt å bidra til å kurere impotens og erektil dysfunksjon problemer, så hvis du prøver å indusere impotens, unngå disse urter . Aminosyren L-arginin også er tenkt å bidra til å kurere impotens, så legge den til i listen over ting du bør unngå.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------