Stilling: helse > røyking >

Painkiller detox

   Avgiftning (detox) er det første trinnet i enhver plan for å avslutte en avhengighet til smertestillende og opiater. Det kan tilnærmes på en rekke måter, blant annet gjennom rask detox i et renseanlegg eller i komforten av ditt eget hjem Hva kan man forvente Selv om ikke nødvendigvis farlig for helsen din, kan opiat-abstinenssymptomene være alvorlig nok til å forårsake betydelig stress eller tilbakefall. De vanligste symptomene er gastrointestinal opprørt, kulde og influensa-lignende symptomer, og økt smerte og søvnløshet. Andre mulige symptomer er depresjon, angst, hyppig gjesping, rastløse ben, tretthet og endringer i matlyst og vekt.

Lettelser Uttak

Heldigvis er du ikke maktesløs i kampen mot disse symptomene. Med litt foresight, er det mulig å redusere individuelle symptomer og gjør den totale opplevelsen mindre stressende. Mange av elementene du trenger finner du i ditt kjøkken eller lokale matbutikk.

For gastrointestinale symptomer, er loperamid (Imodium) uvurderlig. Dens struktur er lik meperidin (Demerol) og det letter diaré og kvalme på samme måte som opiater uten risiko for avhengighet. Ingefær og peppermynte te er også effektive i allaying kvalme, som er over-the-counter medisiner Dimenhydrinate (Dramamine).

Når søvnløshet og angst er på sitt verste, urter som Valerian root og kava- kava kan hjelpe. Beroligende midler som inneholder doxylamine succinate (Unisom eller Tylenol PM) kan også bidra til å forbedre kvaliteten på søvnen din, så kan sederende antihistaminer som Benadryl og Tavist.

For muskel-og leddsmerter, OTC smertestillende midler som naproxen natrium og ibuprofen er sentrale. Aktuelle salver som inneholder metylsalicylat (for eksempel BenGay og Icy Hot) lette muskel smerter, mens bruk av en oppvarming puten eller ispose tilbyr også ekstern hjelp.

Andre tips og råd

I tillegg til kosttilskudd og medisiner , er det mange du kan gjøre for å håndtere de følelsesmessige virkningene av smertestillende detox. Følelser av tristhet, kjedsomhet, rastløshet, apati, uklar tenkning, pessimisme og depresjon er vanlige.

For å håndtere disse symptomene, lytte til meldingene kroppen din sender. Gå i dvale når du er trøtt, drikk mye vann, spise så sunt som mulig, og ikke vær redd for å be om hjelp eller personlig plass når du trenger det. Behandle detox som du ville et tilfelle av influensa --- med mye sengeleie og kjærlig pleie.

Som tilbaketrekning utvikler seg, bør du begynne å føle deg mindre anspent eller rastløs. Dette er den perfekte tiden for å begynne å jobbe med fitness mål. Ifølge Opiates. com, endorfiner --- kjemikaliene utgitt av kroppen under treningen --- etterligner effekten av opiater i hjernen, forårsaker eufori, smertelindring og forbedret immunforsvar. Trening hjelper også kroppen din "re-lære" til å produsere sine egne endorfiner etter avhengig av ytre opiater for en lengre periode.

Lett øvelser som yoga, svømming og turgåing er ideelt for nybegynnere, mens Pilates, vektløfting og jogging er egnet for mer avanserte økter.

Generelt sikkerhet

Ikke forsøk et hjem detox hvis du er syk eller har en alvorlig kronisk helsetilstand. Enkelte kosttilskudd og medisiner kan ha farlige interaksjoner, så snakk med legen din før du prøver noen opiat-detox program. Til slutt, hvis legen finner det nødvendig, kan det hende du trenger å avta med Suboxone eller en annen metode eller skriv en bolig behandling programmet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------