Stilling: helse > røyking >

hjem narkotika avrusning

   Avgiftning er prosessen der kroppen renser seg av medikamenter og andre stoffer. Detoxing fra visse stoffer som benzodiazepiner og alkohol kan være skadelig hvis feil gjort. Forsøk aldri å avslutte disse stoffene uten medisinsk tilsyn

Du trenger:.
Badehette
. Ørepropper.

Rensing og avgiftning

Kroppen renser seg selv via urin, svette, avføring, tårer og andre avfallsstoffer. To gode detox metoder er kraftig mosjon og tid i en badstue. Begge øker svette, en av kroppens viktigste rutene for avgiftning.

rolle i tykktarmen i avgiftning bør ikke overses. Fasting, kan rensing Klyster, colonics og økt fiber inntak alle bidra til å eliminere bygget opp giftstoffer i tykktarmen. Diuretika --- stoffer som øker urinproduksjonen --- er også nyttig og inkluderer blant annet løvetann rot, B-kompleks vitaminer og urter UVA Ursi.

Liquid zeolitt (clinoptilolite) er et produkt som hjelper med å fjerne tungmetaller fra kroppen, normalisere immunsystemet og drepe virus. Det fungerer ved å fange positivt ladede ioner i sin honeycomb-lignende struktur, etterlot fordelaktige mineraler og elektrolytter intakt. Urten melk tistel har leveren rensende egenskaper, mens adaptogens som ginseng, maca og Rhodiola rosea er sagt å fylle binyrene og normalisere energinivå.

Administrerende Symptomer på Tilbaketrekking

Uansett foretrukket legemiddel, symptomer på uttak ved å slutte er å forvente. De kan påvirke både sinn og kropp, og kan omfatte alt fra mild utmattelse til kvalme, oppkast og pinefull smerte.

For sentralstimulerende detox, energigivende kosttilskudd som yerba kompis og guarana er en utmerket måte å øke utholdenhet og bekjempe tretthet. Koreansk ginseng har stimulerende egenskaper, mens sibirsk ginseng er sagt å hjelpe fylle binyrene. St. John's Wort kan være nyttig for den lave stemningen som ofte følger stimulerende tilbaketrekning. Ifølge NewHope. com, er St. John's Wort så effektiv som SSRI antidepressiva i behandling av mild til moderat depresjon. Andre populære humøret bedre kosttilskudd med 5-HTP, SAM-e og DHEA, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Når du avslutter opiater, se etter produkter som behandler gastrointestinale symptomer, smerter og søvnløshet --- tre kjennemerkene til tilbaketrekning. Loperamid (Imodium) kan være medvirkende til å lette gastrointestinale symptomer. Den molekylære strukturen er lik som Demerol, og det fungerer ved å bremse fordøyelsessystemet på samme måte som opiater for å stoppe diaré og kvalme. Den urter ingefær og peppermynte er to overraskende effektive rettsmidler for kvalme som kan være brygget i te eller tatt i supplement form.

For den fysiske smerten ved tilbaketrekking, over-the-counter smertestillende som ibuprofen, aspirin og paracetamol er et godt valg. Kjøleelementer, varmeputer og vibrerende kropp massasjeenhetene gi eksterne lettelse for ledd-og muskelsmerter, som kan aktuelle salver som inneholder metylsalicylat eller capsaicin.

Valerian root er en populær urte beroligende som kan finnes i mange kjeden butikker og helse supplement butikker, mens sove medisiner som inneholder doxylamine succinate (Sominex, Unisom) er også effektive i behandling av søvnløshet. En annen billig over-the-counter alternativet er Benadryl (difenhydramin), et antihistamin med sederende effekt.

Sikkerhetstiltak

Noen kosttilskudd og medisiner kan ha utilsiktede interaksjoner eller bivirkninger. Konsultere lege før du prøver et hjem detox. Oppsøk lege hvis symptomene på depresjon eller angst blir alvorlige, eller har du tanker om selvskading.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------