Stilling: helse > røyking >

hjem rettsmidler for leggkramper i barna

   Leggkramper er svært smertefullt og forstyrrer søvnen når de slår til natten. Det er enda verre når leggkramper påvirker barna. En klemt nerve eller en overextension av et ben muskel mens du sover vanligvis forårsaker leggkramper. Det synes som om beinet muskelen blir sittende fast i en krampe posisjon. Muskelen involvert i krampe kan føle hardt eller svulmende. Hos barn er det vanligvis utløst av overdreven fysisk aktivitet i løpet av dagen

Stretching

Hold barnets hælen i den ene hånden og tærne i det neste. Trekk forsiktig i barnets hælen og presse tærne oppover mot leggen. Denne strekningen letter muskel sammentrekning i leggen. Hold denne strekningen til kramper går unna. En annen måte å oppnå denne strekningen er å få barnet stå på trappen. Hold tærne på trinnet og slippe hælene utenfor kanten av trinnet. Dette må være en lang langsom strekk uten spretter.

Massasje

Masserer leggmuskelen mens kramper kan også bringe lettelse. Forsiktig stryke kramper muskelen med fast trykk. Start på ankelen og gni deg mot kneet. Massasje på denne måten før kramper har stoppet. Når krampe er borte, massere muskelen med en sirkulær slag. Legg et håndkle over kalven, og plasser en ispose på muskel i 20 til 30 minutter. Dette vil lette barnets smerter igjen fra krampe.

Fôr

Fôr mangler på kalsium, kalium og natrium kan også føre til leggkramper. Feed barnet kalsium-rik mat, inkludert melk, yoghurt, ost, marineblå bønner, tofu, mandler og appelsiner. Inkluder kalium-rik mat i kostholdet hennes, som bananer, jordbær, poteter, tunfisk, gulrøtter, salat og papaya. Etter en dag med hard fysisk aktivitet, gi barnet ditt en sports drink for å erstatte tapte elektrolytter og natrium. Dette vil bidra til å forhindre leggkramper oppstår.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------