Stilling: helse > røyking >

hva er årsakene til alvorlige magesmerter og smerter i korsryggen?

   Magekramper og smerter i korsryggen er vanlige plager. De kan være svært smertefullt til tider, og kan endre den daglige tidsplaner for de berørte enkeltpersoner. Mesteparten av smerten kommer fra magen, samt fra nedre del av ryggen regionen, kan behandles og kontrolleres selv til tider, lavere tilbake smerte er vanskeligere å diagnostisere og behandle

Du trenger:. .
Pasienten

Alvorlig magekramper

Alvorlig magekramper, også kjent som magen verke, er smerter i magen regionen som strekker seg fra nedre bryst til lyske. Fordi det er mange forskjellige organer i magen, kan slike smerter stamme fra organer knyttet til fordøyelsen, inkludert små eller store tarmen, leveren, galleblæren, vedlegg, nyrer eller milten. Noen ganger magesmerter er forårsaket av bakterier eller andre infeksjoner som en vanlig forkjølelse eller influensa.

Nedre ryggsmerter

Nedre ryggsmerter er ofte oppleves for mange forskjellige grunner. Denne typen smerte er sentrert på trelast spinal-regionen og det er vanligvis ledsaget av alvorlig brennende og verkende følelse som kan være svært smertefullt og ubehagelig for pasienten. Noen nedre ryggsmerter kan skyldes svakhet i korsryggen, forbundet med problemer av leddbånd, muskler og sener.
. .

Årsaker til alvorlig mage Cramps

Det er mange faktorer som bidrar til magesmerter . Blindtarmbetennelse som er bare kjent som betennelse i menneskelige vedlegg, er en mulig faktor. Tarm hindringer som kan følge av forstoppelse, er kjent for å forårsake alvorlige magekramper. Diaré kan føre til dehydrering og magesmerter og kramper.

Andre faktorer som forårsaker magekramper

Mange typer mat kan være forurenset, og kan potensielt føre til all slags matforgiftning. Enkelte personer kan være allergisk mot matvarer som kan forstyrre magen når slik mat er fortært. Overflødig konsentrasjon av gass i magen kan føre til alvorlig magekramper. Gastroøsofageal refluks, halsbrann, brokk eller inflammatoriske tarmsykdommer-også kjent som Crohns sykdom-er også faktorer som bidrar til alvorlige magekramper

Årsaker til Nedre ryggsmerter

Mange faktorer kan forårsake eller føre til smerter i korsryggen. Noen ulykker til lavere tilbake regionen eller andre skader som påvirker musklene kan føre til alvorlige ryggsmerter. Til tider kan aldring føre til osteoporose og dette problemet også kan føre til svekket brusk som kan gi sterke smerter. Osteoporose kan føre til tap av beinmasse eller brudd som kan også føre til smerter i korsryggen. Kreft og Fibromyalgi også er kjente faktorer som kan bidra til lavere tilbake smerte. Betennelser i muskler, sener og leddbånd på området kan utvikle seg til smerter i korsryggen, også.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------