Stilling: helse > røyking >

hvordan du velger og bruke sminke for å skjule akne

  Velg makeup som passer huden din tone og er oljefri. Sminke som er oljefri er nøkkelen til suksess for å skjule akne samtidig ikke forverre den. Husk at sminke skjuler kviser og forhindrer ikke det. Her er makeup kit trengte og hvordan du bruker hvert element for å hjelpe se din beste
en
Oil Free Makeup Kit
Uansett hvor mange akne. . behandlinger prøvd det er dager når du forlater huset er umulig på grunn av ansikts kviser. For å hjelpe skjule urenheter kjøpet navnet merkevare, olje fri, og hypoallergeniske makeup. Den akne concealer makeup kit inkluderer concealer, foundation, og etterbehandling pulver.
To.
Riktig Hygiene og Acne behandling
? Vask ansiktet og la det lufttørke .
? Bruk foreskrevet eller vanlig akne behandling medisiner til de rammede områdene på ansiktet og la det tørke grundig.
? Test sminken, under kjeven området, for å se om det er noen reaksjon på det.
tre.
Bruk Makeup å skjule Acne

? Legg en skvett av concealer på fingertuppen eller bomullspinne og gjelder til mørk eller flekkete områder. Bruk en dabbing bevegelse og deretter blande med andre siden av bomullspinne eller en engangs ansikts svamp. Ikke påfør direkte fra concealer i ansiktet for å unngå spredning eventuelle smittestoffer med senere søknader.
? Vil bruke grunnlaget bruke en engangs svamp, også. Start med en lett belegg, søker med en dabbing bevegelser slik at de concealer ikke blir tørket rundt. Påfør ytterligere oljefrie stiftelse der det er nødvendig.
? Å gi en jevn og naturlig utseende bruke pudder med en stor pulver /makeup børste. Beholde programmet lette og samtidig sikre at det dekker enhver skinne på ansiktet.

Tips og advarsler


 • Mindre er bedre når det gjelder å bruke sminke for å skjule akne. Følg disse enkle stegene og føler seg trygg på å gå ut og møte dagen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------