Stilling: helse > røyking >

hvordan kan jeg bli kvitt pinworms?

   En pinworm infeksjon høres ut som en ekkel og uvanlig tilstand. Men pinworms er vanlig blant barn og noen ganger også voksne. Selv om pinworms er svært smittsom og kan forårsake ubehag, de er lett behandles og forebygges

Symptomer og Detection

I følge. til FamilyDoctor. org, pinworms er "små, hvite ormer som lever i tarmen," og de er mer vanlig hos barn enn voksne. Et tegn på infeksjon hos et barn er kløe og skrape rundt i anal området. FamilyDoctor. org sier at barn med pinworms kan bevege seg rundt i sengen og har søvnvansker. KidsHealth redaktør Dr. Mary L. Gavin foreslår å se en lege hvis et barn er kløe og kloring i anal eller vaginal området; spørre om pinworms kan være å klandre hvis barnet ditt har problemer med å sove eller har begynt å sengevætere. Pinworms kan "irritere urinrøret --- den kanalen som urinen forlater blæren og ut av kroppen --- og føre til sengevæting. " Barn spre infeksjoner til lekekamerater og familier når de skraper det berørte området, ikke vaske hendene og ta på ting de deler med andre.

avgjøre om pinworms har skylden for symptomene er en oppgave som deles av foreldre og leger. Pinworms kan være synlige på natten mens barnet sover, bruke en lommelykt til å lete etter dem rundt anus. En annen måte å diagnostisere pinworms er båndet test. FamilyDoctor. org sier å gjøre båndet test av klappet et stykke klar tape på huden rundt anus. Deretter kan du ta tape til legen, som kan bruke et mikroskop for å se etter pinworms eller egg

medisiner

Hvis en lege har diagnostisert pinworms, være trygg på at problemet er vanlig -. Barn og foreldre bør ikke panikk om en pinworm infeksjon. MotherNature. com rapporter som Dr. Robert Pond, lege med Epidemic Etterretningstjenesten ved Centers for Disease Control and Prevention i Atlanta, sier studier viser at mellom 10 og 30 prosent av barn dei får.

Ifølge til FamilyDoctor. org, leger foreskrive en av to oral medisiner: Mebendazole (merkenavn: Vermox) eller pyrantel (merkenavn: Pin-X, Pin-kvitt). Pasienter tar både medisiner på to doser to uker fra hverandre. Flere over-the-counter behandlinger er også tilgjengelig (WebMD. com advarer om at kvinner som er gravide eller ammer og barn yngre enn to ikke bør ta over-the-counter medisiner uten først å snakke med en lege). Noen leger behandler alle familiemedlemmer på en gang, mens andre behandler en smittet person om gangen.

Hjem behandling og forebygging

På grunn av smittsom natur pinworms, er forebygging av infeksjoner i fremtiden avgjørende. Familier kan ta forholdsregler for å redusere risikoen for overføring av dem fra person til person. Barn og voksne kan utøve god hygiene for å unngå å plukke opp en infeksjon på skolen eller andre offentlige steder. FamilyDoctor. org anbefaler vaske alle sengetøy og håndklær i varmt vann. Hold neglene korte og oppmuntre håndvask. MotherNature. com foreslår kjøpe morsomme såper å gjøre håndvask appellere til barn. Fraråde skrape av anal området og endre undertøy ofte. Gavin sier kløe kan outlast muntlig medisiner, så kremer kan lette symptomene og hindre spredning ved å redusere skrape. Et annet forebyggende tiltak er å åpne soverommet persienner og gardiner dagtid. FamilyDoctor. org sier pinworm eggene er følsomme for lys. Pinworms er irriterende, men er lett behandles med medisiner og årvåken hygiene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------