Stilling: helse > røyking >

langvarig blødning i overgangsalderen

   Hvis du er i nærheten overgangsalder og kraftige blødninger eller er faktisk overgangsalderen-å ha gått et helt år uten en periode-og du gjenoppta blødninger, anbefaler Dr. Frederick R. Jelovsek at du har en utredning. Dette bør gjøres for å fastslå om det er en anatomisk årsak til deres stadige blødninger. Anatomiske årsaker kan inneholde submucous fibroider eller polypper. Arbeidet-up kan gjøres via et hysteroskop. I Dr. Jelovsek oppfatning, bør denne prosedyren gjøres før du sender inn til en dilatasjon og utskrapning (D C), som er en kirurgisk prosedyre og mer invasive.

Hensyn

Hvis det blir fastslått at blødningen skyldes dysfunksjonelle hormonelle svingninger, og ikke skyldes en anatomisk årsak,. blødningen kan reguleres via hormonbehandling. Men det er risiko forbundet med hormonbehandling, for eksempel en økt sjanse for brystkreft, blodpropp og hjertesykdom.

Aktiviteter

I følge Dr. Machelle M. Seibel, tung og langvarig blødning er ofte en indikator på kommende overgangsalder. Han anbefaler å ta en multi-vitamin på en daglig basis samt tre jerntabletter hver dag for å forhindre anemi. Legen din kan være lurt å gjøre en endometrial biopsi, som er en screening for livmorkreft. Den biopsi også vil indikere hvorvidt livmorslimhinnen er normalt. En ultralyd kan også gjøres.

For mye blod Tap

Alle kvinner er forskjellige når det gjelder lengde og tyngde av sin månedlige syklus. Imidlertid vil den typiske menstruasjon vare fra én til åtte dager. Den gjennomsnittlige lengden er fire til fem dager, ifølge Womenshealthlondon. org. uk. Hvis mensen er som varer lenger enn åtte dager, må du diskutere dette med legen din.

Å være peri-overgangsalderen er forskjellig fra å være fullt overgangsalderen. I løpet av peri-menopause, villfaren menstruasjonen er hyppige. Perioder er sannsynlig å få ut av kilter, og involverer for mye blødning for lenge eller omvendt, savnet perioder. Etter overgangsalderen, bør ingen blødning oppstå. Hvis du er fullt overgangsalderen og gjenoppta blødninger, dette garanterer en tur til legekontoret.

Of stor bekymring er mengden blod som en kvinne mister under menstruasjonen henne, særlig hvis perioden er forlenget. Kraftige blødninger kan forårsake en kvinne å få blodmangel (jern mangelfulle) og gjøre henne føle seg svak og elendig. Det kan også være en enorm ulempe, ulemper og forlegenhet hvis du blør gjennom klærne, over sengen klær og måtte bruke en formue på pads og tamponger

Offisiell Term:. Livmorblødning

Ifølge Mayo klinikk, menstrual perioder som inntreffer er hver 21. til 35 dager regnes normalt som er de som siste fire eller fem dager, og som produserer totalt blodtap på 2 til 3 ss. eller 30 ml til 44 ml. Hvis du taper 5,5 ss. eller 81 ml blod under menstruasjonen, anses dette menoragi eller store blødninger

Detaljer om Livmorblødning

Livmorblødning symptomer inkludert mette en eller flere pads eller tamponger hver time i flere sammenhengende timer;. bruke to puter eller en pad og en tampong samtidig å kontrollere blødningen; komme opp midt på natten for å endre pad og enhver periode som varer mer enn sju dager. Menorrhagi også omfatter perioder som forårsaker tretthet og kortpustethet, noe som kan indikere anemi, perioder som innebærer passerer store blodpropper, og en periode som er så tung at den forstyrrer din livsstil.

Herbal Rettsmidler

I følge Henriettesherbal. com, bruke kjerringrokk og Shepherd's purse (urter) vil bidra til å kontrollere overdreven menstruasjonsblødning. Imidlertid bemerker nettside at damiana, bør en annen urt, som brukes til å øke libido, unngås fordi den øker blodtilførselen til kjønnsorganene regionen. Black cohosh bør ikke tas fordi det kan oppmuntre rier, og gjør ditt flyt tyngre. Men hvis du tar det før mensen det er angivelig nyttig i å eliminere PMS symptomer. Røde bringebær blad skjr er kjent for å hindre tunge menstrual flyt. Rådfør deg med en herbalist.

Se Din Doc

Hvis menstruasjonen varer for lenge, og spesielt hvis det er for tungt, ta kontakt med legen din. Noen kvinner tar Ibuprofen å bremse sine flyt. Spør legen din om denne type terapi. Unngå å ta aspirin fordi dette vil gjøre at du blør mer fordi den tynner ut blodet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------