Stilling: helse > røyking >

matvarer som forårsaker gjær infeksjoner

   Gjær infeksjoner er ubehagelig og noen ganger smertefulle. Candida, soppen som forårsaker gjær infeksjoner, forekommer naturlig i kroppen vår. Candidiasis, det medisinske uttrykket for gjær infeksjoner, oppstår vanligvis når det er en endring i miljøet i kroppen slik at gjær til å vokse raskere. Gjær infeksjoner kan oppstå i munnen din, eller i vaginal /underlivet, eller hele kroppen din. Gjær infeksjoner kan vanligvis behandles med hell av over disk kremer, stikkpiller eller en resept fra legen din. Visse matvarer er mer sannsynlig å forårsake gjær infeksjoner enn andre. Etter nedenfor kosthold retningslinjene kan redusere forekomsten av å få en gjær infeksjon

Du trenger:. .
Pasienten

Typer

Symptomene på vaginal candidiasis er rødhet, svie , hevelse og kløe i vulva og vagina, som vil bli verre hvis den ikke behandles. Det er vanligvis en tykk, hvit utflod ledsaget av en stygg lukt i avansert gjær infeksjoner. Du kan ha en eller flere av ovennevnte symptomer i varierende grad fra mild til intense. Trost eller candidiasis i munn er også forårsaket av overvekst av gjær i munnen eller fordøyelseskanalen. Symptomer er hvite flekker på tungen eller i munnen. Hjørnene av munnen kan være sprakk og det kan være smerter og problemer med å svelge.

Funksjon

Candida er naturlig forekommende i kroppen, men når den kommer ut av kontroll det er noen ganger på grunn av maten du spiser. Et høyt sukker diett noen ganger er gått ut gjennom kroppen i urin og utflod fra skjeden endre miljøet i skjeden. Den gjærsopp feeds og multipliserer i et sødmefylt miljø og en diett høy i søte sukkerholdige matvarer, deriblant fruktose, kan forårsake gjær til å vokse.

Foods

Høyraffinert matvarer som er fulle av sukker, som smultringer, godteri, cookies, bør sukker i kaffen, kaker og sjokolade begrenses eller unngås. Sukkerholdig brus og juice vil også øke sukker i blodet. Også se opp for frukt som inneholder mye fruktose sukker og som, kirsebær, druer, bananer, tørket frukt, rosiner, mandariner, mango, svisker og granatepler. Meget raffinerte karbohydrater som hvitt brød, pasta, hvitt bagels og tortillas kan også øke sukker i blodet og bør spises med måte.

Solution

acidophilus og yoghurt inneholder en god bakterie som heter laktobasiller, som balanserer gjær og bør inngå i kostholdet ditt. Drikker acidophilus og spiser yoghurt hver dag er en god id¨¦. Noen ganger store kjøpt yoghurt er svært høy i sukker, sørg for å unngå det. Lage dine egne hjemmelaget yoghurt med en yoghurt maskin kan være morsomt, og også la deg kontrollere hvor mye sukker er i yoghurt din. Acidophilus piller er også tilgjengelige i kapselform.

Løsning

Drikke mye vann vil bidra fortynne sukker i blodet før du tisser det ut. Drikk minst 8 glass vann om dagen.

Husk å konsultere med legen din før du endrer kosthold.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------