Stilling: helse > røyking >

naturlige sengevæting kur

   Sengevæting kan være pinlig og forårsake selvfølelse problemer hos eldre barn. Barn som har å gjøre med dette problemet sliter med sosiale arrangementer som overnattinger av frykt for å bli funnet ut av venner. Hjelpe barnet avtale med sengevæting innebærer en mild, kjærlig tilnærming

Årsaker

En av de største feilene som foreldrene. kan gjøre er å tilby belønninger og insentiver dersom barnet holder seg tørr og straff eller forlegenhet hvis de har en ulykke. Sengevæting er en ukontrollert og ufrivillig vannlating under søvn-at barnet ikke er i stand til å forutsi det eller stoppe det. Forstå hva som forårsaker sengevæting kan gjøre det mindre frustrerende problem og gjøre det lettere å arbeide med barnet ditt på en omsorgsfull måte å finne en kur.

Noen av årsakene kan være stress, for lite blæren, uregelmessig søvn mønstre og helseproblemer som diabetes, urinveisinfeksjoner, forstoppelse og epilepsi.

Ta barnet med til lege hvis dette fortsetter siste seks år eller dersom tilstanden er svært persistent.

Natural Cures

Noen naturlige måter å behandle sengevæting omfatter bruk av urter, for eksempel korn silke, eik bark, Buchu, persille eller plantain. Lag en infusjon av bløtlegging en håndfull tørkede urter i kokt vann i tre til fem minutter. Strain det, drikk det som te. Har te senest 15:00 for å gi tid til å arbeide før sengetid.

Du kan også prøve 1500 milligram magnesium og 350 milligram kalsium daglig for å kontrollere blæren spasmer. Du kan også prøve å massere barnets indre lår med St. John's Wort olje å hjelpe til med stress, og lære barnet hvordan å gjøre Kegel øvelser for å tone bekkenbunnen.

Også har barnet unngår væske et par timer før sengetid og oppmuntre ham til å urinere før man går til sengs for natten.

Ting å unngå

Har barnet unngå matvarer som kan være irriterende til blæren eksempel sukkerholdig snacks og brus, junk mat, bearbeidet mat, koffein og kunstige farger og konserveringsmidler.

Også snakke med barnet om noe stress at han kan ha oppstått enten hjemme eller på skolen og prøve å eliminere det.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------