Stilling: helse > røyking >

rygg øvelser som hjelper postural kyfose

   Postural kyfose er et tilfelle der krumningen av ryggen din kan bli mer tydelige og smertefull. I de fleste tilfeller er postural kyfose bare et spørsmål om pectoral muskler bli for stramt, og ryggmuskulaturen må styrkes. Noen enkle øvelser kan bidra til denne tilstanden i bare et kort spørsmål om tid. En annen måte å bli kvitt postural kyfose er gjennom grunnleggende Pilates klasser som kan finnes på nesten alle gym

Hamstring Strekk

Den hamstring strekningen er nyttig fordi at når hamstrings er strukket, utgivelser det spenning på korsryggen. I denne øvelsen vil du lå på ryggen din og plassere et tau eller strikk i bunnen av foten din og holde på endene med hendene. Sakte, begynner å heve benet mens det andre beinet ligger flatt på bakken. Løft benet til du føle spenning og hold denne posisjonen i ca 10 sekunder. Bytt til andre beinet og gjenta disse øvelsene omtrent seks ganger.

Bryst Stretch

Den brystet strekningen er også gjort ligger nede. Bøy knærne i luften, og legg hendene bak hodet, låser fingrene. Med albuene ut, skyv tilbake mot bakken. Brystet vil stige litt opp fra bakken da dette er å strekke ut brystmuskulaturen. Hold i denne posere i ca 10 sekunder og gjenta ca seks ganger.

Cat Stretch

I motsetning til de andre strekninger, vil du gjøre dette på magen. Plasser kroppen din som om du skulle gjøre en push up, der tærne holder beina opp, og armene holder overkroppen. Sakte, begynner å krølle ryggen som en U-form som du ser opp i taket. Hold lener seg tilbake til du føler en intens dra og hold i den posisjonen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------