Stilling: helse > røyking >

triks for å bli kvitt hikke

   Det er flere grunner til at du kan utvikle et tilfelle av hikke-overspising, stress og svelge for mye luft er høvding blant dem. Men sjelden farlig, kan hikke være irriterende og ofte dukker opp på ugunstige tider, noe som kan bli pinlig. Men er det noen triks som faktisk lykkes med å bli kvitt dem

Hold Your Breath

Ta et dypt pusten og hold den så lenge du kan. Det motsatte fungerer også. La all luft ut av lungene og hold så lenge du kan uten å ta en annen pust. Vær forsiktig med å gjøre dette så lenge at du faktisk besvimer. Denne metoden er en enkel men effektiv metode som du kan gjøre hvor som helst når som helst. Hvis du fortsatt har hikke etter første gang du holder pusten, gjøre det igjen. To eller tre ganger bør være nok til å gjøre triks.

Rap

En av de viktigste årsakene til hikke er svelget luft. Det gir bare mening at hvis du burp overflødig luft ut, vil du ikke lenger har hikke. Bare gjør deg selv burp et par ganger, og hikke skal være borte. Hvis du ikke kan gjøre deg burp, kan du bruke et glass kullsyreholdig vann eller brus. Carbonation vil hjelpe deg burp ut overflødig luft. Noen få slurker bør være alt du trenger.

Spis Sugar

Det er ikke bra å spise sukker på regelmessig basis, men du kan gjøre et unntak hvis du har hikke som bare ikke skal synes å gå bort. Legg en teskje sukker (eller peanøttsmør) i munnen og prøve å svelge alt på en gang. Dette skal fungere med en gang, men hvis den ikke kan du prøve det en eller to ganger.

Du kan også kombinere denne metoden med sitronsaft. Svelg sukker og umiddelbart ned en shot glass fullt av sitronsaft. Dette er som en dobbelt whammy. Din hiccups bør være borte etter første forsøk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------