Stilling: helse > røyking >

behandlinger for tidlig overgangsalder

   Ifølge Mayo Clinic, noen kvinner starter overgangsalderen så tidlig som i deres 30s eller 40s. En kvinne er klassifisert som starter tidlig menopause når hun er under 45 år og har hatt mindre enn en periode på 12 måneder. For mange kvinner, disse symptomene er en overraskelse og inkluderer: hetetokter, søvnproblemer, humørsvingninger, vektøkning, angst og depresjon. Det er mange årsaker til tidlig overgangsalder, inkludert hysterectomies, kreft behandlinger, autoimmune sykdommer og genetikk. Heldigvis finnes det en rekke behandlinger for tidlig overgangsalder.

Du trenger:.
pasienten

lavdose Prevensjon

Selv om du ikke trenger prevensjon, ifølge Mayo Clinic, ta en lav- dose p-piller kan hjelpe kvinner i tidlig overgangsalder. Disse pillene lindre symptomer som hetetokter og tørre slimhinner.

Progestin terapier

Under tidlig overgangsalder, kan du oppleve uregelmessige perioder og kraftig blødning. Medisinen gestagen er effektivt i behandling av disse problemstillingene og kan tas oralt. Eller du kan ha en prevensjon intrauterint (spiral) som inneholder gestagenet implantert.

Endometrisk Ablasjon Fremgangsmåte

Et annet alternativ for kvinner som opplever kraftige blødninger er endometriekreft ablasjon. Dette er en medisinsk prosedyre der en laser brukes til å ødelegge slimhinnen i livmoren. Resultatet er minimal menstrual flow eller en slutt på menstruasjonsblødning helt.

Natural Rettsmidler

Ifølge Mayo Clinic, er kosthold en viktig del av lettelser symptomer på overgangsalder. Hvis du ikke allerede har gjort, gjør matvalg som er lite fett, næringsrike og høy i fiber. Snakk også med legen din om å ta et kalsiumtilskudd. Noen matvarer, som for eksempel koffein og alkohol, kan utløse hetetokter så unngå disse matvarene når det er mulig.

også innlemme stress reduksjon teknikker som yoga, inn i din daglige rutine. Trene minimum 30 minutter daglig også kan gi lindring for kvinner i tidlig overgangsalder.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------