Stilling: helse > røyking >

behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer

   Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller cystitt) er så vanlig at nesten alle vil oppleve minst én i livet. UVI oppstår når bakterier som normalt finnes på huden eller i tarmkanalen er spredt i urinveiene. Spedbarn og babyer er spesielt utsatt for dem fordi de er inkontinente, eksponere sine urethras til bakterier. Det er flere måter å behandle urinveisinfeksjon hos babyer. Før du kan behandle tilstanden, må du være i stand til å gjenkjenne symptomene.

Symptomer

Vanlige tegn på en urinveisinfeksjon er manglende evne til å urinere eller en brennende følelse når du gjør tisser. . Men dette er ting som barnet ikke kan formidle til deg. Du må være observant for å fange symptomer på en blære infeksjon i babyen. Når du endrer babyens bleie, se etter noe uvanlig. Bloody eller spesielle stinkende urin kan være første tegn på en urinveisinfeksjon. Kvalme eller en uvilje mot å spise er et annet tegn. Konstant gråt kan også være en indikator på at barnet opplever smerten forbundet med en urinveisinfeksjon.

Prescription medisin

Når helsevesenet legen har diagnostisert barnet ditt med en urinveisinfeksjon, vil han mest sannsynlig foreskrive flytende antibiotika i minst sju til ti dager. Hvis barnet blir infeksjon har forverret til det punktet at hun ikke kan holde nede medisin eller er sterkt dehydrert, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Din lege kan forskrive opp til tre dager med intravenøs antibiotika som må gis som en sengepost på et sykehus.

Over-the-Counter medisin

Over-the-counter medisin for urinveisinfeksjon hos spedbarn anbefales ikke, selv i milde tilfeller. De fleste over-the-counter UTI medisiner spesifiserer de ikke er for babyer. Barnets urin systemet er fremdeles under utvikling, og skader kan lett gjøres til vitale organer, som nyrer. Den eneste over-the-counter medisiner som kan brukes vil være en smerte medisin for å administrere brenning og kramper barnet kan ha oppstått. Men det bør gjøres under oppsyn og ledelse av babyens helsepersonell.

Cranberry Juice Behandling

Hvis barnet opplever kroniske urinveisinfeksjoner, kan legen din foreslår at du prøver alternativer til antibiotika. Tranebærjuice er ofte brukt til å hjelpe urinveisinfeksjon leges raskt. Tyttebær inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg i urinveiene fôr. Ironisk nok, tyttebær er også en bedre kilde til vitamin C enn appelsiner på grunn av måten mennesker fordøye maten. Vitamin C kan øke pH-nivået i urinen, noe som gjør det surere. Bakterier kamp for å overleve i sure miljøer.

Før du starter et tranebærjuice regime, se babyens helsepersonell. Sørg også for å bruke usøtet tranebærjuice. Overflødig sukker i blodet kan forverre urinveiene, spesielt nyrene.

Forebygging

De beste urinveisinfeksjon behandling er forebygging. Start med god hygiene. Tørk alltid forfra og bakover ved skifte babyen. Holde sin kjønnsorganene ren og tørr ved å endre sin bleie ofte. Du ønsker å gjøre alt du kan for å hindre bakterier feste seg inn i urinrøret hans. Hold babyen hydrert. Massevis av væsker vil hjelpe skylle bakterier ut av hans urinveiene og hindre infeksjoner fra utviklingsland.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------