Stilling: helse > røyking >

hva som skjer på gynekolog?

  

Ankomst for et besøk

I begynnelsen, er et besøk til gynekolog akkurat som et besøk til en annen lege. Kvinnen kommer og sjekker inn for tilsetjinga. Hun vil logge på og presentere sin forsikring informasjon til regnskapsfører, og vil ta plass på venterommet. Hvis hun er en første gangs pasient, vil hun også få et skjema å fylle ut om familien helse historie.

Prep Work

Etter en stund kommer en sykepleier og eskorte kvinnen inn i en medisinsk kontor. Avhengig av pasienten, vil sykepleieren be om en urinprøve, og kan også ta litt blod. Blodprøven brukes til STD og kolesterol testing, noen ganger, kan kontoret gi resultater ved slutten av besøket. For kvinner i fruktbar alder, kan urinprøven viser graviditet. I alle kvinner, kan urin vise gjær infeksjon, tarm sykdommer og andre tegn på sykdom.

Sykepleieren gir pasienten et papir kappe for legebesøk. Etter å ha endret, er pasienten veies, og blodtrykket er testet. Det kan også være en kort spørsmål-og-svar sesjon om tidligere plager eller grunner for dagens besøk. Sykepleieren forlater da og oppdateringer legen om hva du kan forvente.

The Doctor's Visit

Når legen kommer inn, spør hun oppfølging spørsmål og forbereder henne utstyr for bekkenet eksamen. Det er nå på tide å komme i posisjon-nederst i ytterkanten av bordet, bena spredt fra hverandre, føttene i stigbøyler. Før du starter bekken eksamen, det er en rask sjekk av brystene for klumper og uregelmessigheter som kan signalet kreftutvikling.

I løpet av bekken eksamen, legen setter en plastikk eller metall som kalles spekulum inn i skjeden gangen. Dette verktøyet åpner vagina slik at legen kan ta vattpinner for PAP smøre testing, og også gir god utsikt til vaginal vev. Bruke et spekulum kan gynekologen se om det er vekster eller cyster på livmorhalsen som trenger å undersøke. Den spekulum er fjernet, og gynekologen følger opp med en rask to-finger innsetting å føle vaginal veggen for noen skjulte klumper eller utvekster. Til slutt, avslutter legen med en rektal undersøkelse, bestående av en finger i anal hulrom til undersøkelse for vekster.

The End

På slutten, kommer sykepleieren inn og forteller pasienten når du kan forvente en oppfølging opp telefonsamtale forklare noen tvilsomme testresultater. Kontoret kan også dispensere prøver eller resepter for prevensjon eller andre rusmidler. Ofte har sykepleieren fullført STD-og blodprøver, og kan gi en rapport av resultatene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------