Stilling: helse > røyking >

hvordan å bruke naturlige loppe kontroll

  Hvis du har kjæledyr så en dag du trenger å lære om naturlige loppe kontroll! Beskytt dine tobeinte og firbeinte familien ved å se etter giftfri måter å erstatte normal bug spray, foggers og bomber. Loppe beskyttelse kan oppnås uten å puste i farlige kjemikalier
en.
Vakuum daglig hvis du har en loppeangrep. Et vakuum bør fange nesten alle de voksne loppene hvis du er flittig. Det vil også fjerne noen av de egg og larver fra tepper. Ikke glem møbler og bil. Etter støvsuging, forsegle posen inne i en plast søppelsekk og bli kvitt det.
To.
Bruk loppe feller som bruker en vanlig lyspære til å tiltrekke seg avlytting. De lopper blir så fanget på gule papir for deg til å disponere.
Tre.
Hvis kjæledyret ditt sover inne, vaske sine sengetøy regelmessig. Eller erstatte vanlige kjæledyret seng med en seder fylt en. Cedar fylt senger bør unngås hvis du har barn med pusteproblemer.
Fire.
Feed kjæledyret ditt en liten mengde av bryggere gjær. Lopper skal ikke liker smaken. Spør dyrlegen din hva beløpet er best for vekten av dyret ditt.
Fem.
Comb ditt kjæledyr ute med en fin-tann metal loppe kam. Dypp loppa kammen inn i en varm bolle med såpevann for å drepe loppene. Fjern eventuelle pels fra kammen og gjenta.
6.
Bruk naturlige loppe krage og spays. De vil bli merket som "ikke-giftig" eller "urte". Disse vil ikke drepe lopper, men urter og oljer i produktene vil holde dem unna.

Tips og advarsler


 • For mer loppe beskyttelse, bland 1 /2 ts av oransje olje med  ½ kopp natron. Støv på kjæledyr og arbeid inn i pelsen.
 • Ingen av disse trinnene vil fungere alene. Du må bruke alle dem til å holde på toppen av en loppeangrep.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------