Stilling: helse > røyking >

hvordan en ideell måte å slutte å røyke

   Nylig var jeg på en restaurant der bordene lå ganske tett sammen. Jeg kom i lommeboken min å få en sigarett og så høflig spurte personen i den neste tabellen hvis sigarettrøyk plaget henne. Hun så på meg med en rett i ansiktet og sa "Nei ikke i det hele tatt faktisk jeg fortsatt venter på å ha en sigarett". Jeg forsto at å bety at hun vil jeg skal gi henne en. Vel det var ikke det i det hele tatt.
Hun sa "Jeg har ventet å ha en sigarett i 10 år. For ti år siden bestemte jeg at det alltid situasjoner der du ikke kan ha en sigarett, og vi alle klarer å vente at 10 minutter eller en halvtime å ha en. Så jeg bestemte meg hver gang jeg følte meg som en sigarett jeg ville bare vente i 10 minutter og jeg har ventet 10 minutter i 10 år. Jeg har aldri sluttet jeg bare venter. "
Unødvendig å si at jeg har hørt mange historier sluttet å røyke i løpet av årene, men aldri har jeg hørt en som denne. Jeg tenkte for meg selv hvor mye mening det gjort siden bare om hverdagen i livet mitt jeg er i den situasjon hvor jeg ikke kan røyke, og venter er ikke et problem.
Så jeg er fremdeles venter og så kan du

trenger Du:!
Gum (sukkerfri Preferred)
. Sukkerfri Hard Candy.
Pretzel Rods.
Strå.


en.
Det hjalp meg virkelig til å gå til offentlige steder som ikke tillater røyking og når du vet du kan ikke røyke du bare ikke. Først nå jeg ikke lyser opp så snart jeg får i bilen min. Jeg bare sier jeg vil vente i 10 minutter.
To.
Jeg sier ikke dette er et stykke kake. Det hjalp for meg å ta ting som Pretzel stenger, sukkerfri tyggegummi og godteri, eller til og med suge på et strå.
tre.
Så langt har dette vært en suksess, og dens blitt 3 uker. Jeg vil holde deg oppdatert. Good Luck!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------