Stilling: helse > røyking >

hvordan lus starter?

   Hvis hodet er konstant kløe, er det mulig du har lus. De er faktisk mikroskopiske insekter som millioner av mennesker får hvert år. De fleste som blir smittet er barn som er i skolen. Hodelus er smittsom, så vær ware

funksjoner

Lus er på størrelse med en sesamfrø og er farget brun eller hvit , selv om du sannsynligvis ikke kan se dem. Når lus gjør et hjem på hodet ditt, legger de egg som etter hvert klekkes og bli mer lus.

Historie

Lus er klassifisert som parasitter, som er kjent for å leve av andre levende ting. AKA: Du. Lus kose seg mot det varme, fuktige huden, som hjelper dem å overleve. Lus også overleve ved å spise små mengder blod.

Hvordan får man Lus

Barn vanligvis passerer lakselus ved bare sitter eller står ved siden av et annet barn. Med så mange barn på ett sted, skoler er det perfekte hjem for lus. Lus kan også spres ved å dele luer eller andre materialer.

Misforståelse

Den største misforståelsen av spredning av lus er at de kan spres gjennom dyr. Din kjæledyr har ikke lus, og de kan bare spres menneske til menneske. En annen misforståelse er at lus bare rammer barn. Selv om mer vanlig hos unge mennesker, har lus ingen grenser. En persons hode er ikke det eneste stedet en gruppe av lus kan okkupere. Lus kan påvirke andre deler av kroppen slik som kjønnshår områdene.

Behandlinger

Nesten alle lokale apotek bærer noen form for en over-the-counter lus shampoo eller krem. Dette shampoo og fløte spesialiserer seg på å drepe lus. Følg instruksjonene på flasken og infeksjonen bør gripe innen sju til ti dager. Sammen med dette, skal den smittede personens sengetøy, klær og personlige gjenstander rengjøres eller desinfiseres.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------