Stilling: helse > røyking >

ikke mineralolje bidra til å fjerne voks fra ørene?

   "Clean bak ørene," din mor sa. Men hva med ting på innsiden av dem? Vi har alle hørt svært lite nyttige råd å ikke sette noe i øret som er "større enn albuen din", men noen ganger det blir litt rotete der inne. For ikke å bekymre deg. Menneskekroppen er et mirakel av selv-vedlikehold, og ørene er ikke noe unntak. Men, hvis du har et problem med voksaktig oppbygging, er mineralolje en sikker og enkel løsning

Hva er ørevoks?

Det medisinske uttrykket for ørevoks er ørevoks (uttales SIR-uh-min). Det er en blanding av sekreter fra talgkjertlene og svettekjertlene, og den forekommer naturlig i de fleste pattedyr.

Hvorfor Er den i øret mitt?

Det voksaktig, gulaktig ting du finner på slutten av bomull din vattpinne er der for å hjelpe til med smøring og renhold, og for å beskytte din indre ører fra ting som insekter, vann, sopp og bakterier komme inn i dem.

Når er det for mye?

Hvis øret voks bygger opp for mye, eller blir påvirket, kan det trykke mot trommehinnen din, og gjør det vondt, eller tette opp øret og gjøre det vanskelig for deg å høre. Det kan også trykke mot nerver som øret og halsen del til felles, og lage din hals tickle, noe som vil gjøre deg hoste.

Hva er Mineral Oil?

Mineralolje er laget ved destillasjon av petroleum. Det er et biprodukt av å produsere ting som bensin fra råolje.

Lett, fargeløs og luktfri, mineralolje har alle slags nasjonale og kosmetisk bruker fra å bidra til å helbrede bleie utslett og eksem til å styrke øyevipper og fjerne make-up. Fragrance er lagt til markedet det som baby olje. Det er også tatt internt som et avføringsmiddel.

Har Mineral Oil Hjelp fjern ørevoks?

Ja, det gjør det. Ifølge Mayo Clinic, et par dråper mineralolje eller baby olje plassert i øret to ganger om dagen i fire eller fem dager vil myke påvirket ørevoks. Glyserin og hydrogen peroxide vil ha samme innvirkning.

Når voksen er myknet, kan du bruke litt varmt vann i en sprøyte eller klem-pære å forsiktig vaske det ut av øret.

Hvis voksen er virkelig pakket i det, eller har herdet og ditt hjem rettsmidler er ikke fungerer etter fem dager, bør du oppsøke lege. Ikke prøv å grave opp voksen ut, fordi det kan pakke det i dypere.

Også, hvis du har øresmerter, ikke prøv å behandle problemet selv. Putting mineralolje eller til og med vann i en perforert trommehinne, eller ett øre med noen annen form for skade, kan forårsake en alvorlig infeksjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------