Stilling: helse > røyking >

naturlige botemidler for kvinners tynt hår

   Menn er ikke de eneste som kan få håret tynt og faller ut. Kvinner er også i faresonen. En av de viktigste årsakene til thinning hår på kvinner er genetikk. En annen vesentlig årsak er hormonelle endringer som følge av p-piller, overgangsalder eller fødsel. Det er noen naturlige behandlinger du kan gjøre hjemme for å stoppe tynning og reversere hårtap prosessen

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er mest kjent som urt å ta hvis du har en glemsom hukommelse. Men det gjenoppretter også blodtilførselen til hjernen, og øker sirkulasjonen i hodet. Dette tillater mer blod å flyte til hodebunnen, stimulere hårvekst. Ta 40 mg ginkgo biloba hver dag. Legg den til ditt daglige vitamin diett så du ikke glemmer å ta det.

Scalp Treatment

Gi deg selv en skalp behandling en gang per uke. Fint rist en løk og holde den resulterende væsken. Plasser revet løk og væske i en bolle og tilsett 1 /2 kopp av castor olje, og 1 /2 kopp isopropanol. Bland det sammen og gni det inn i hodebunnen, være forsiktig med å få noen i øynene. Dekk til hodet med en dusj cap og sette en timer for tre timer. Ta av lokket og skyll håret ut med hvit eddik. Eddik er bra for hodebunnen din og fjerner løk lukt fra håret ditt. Resultater vil bli sett etter fire behandlinger.

Neem Oil

Neem kan kjøpes i blader eller i en olje, noe som er enklere å bruke. Bruk neem olje i hodebunnen for å bidra til å helbrede noen betingelser og stoppe hår fra tynning. Det kan til og stimulere nye håret å vokse. Sett 10 dråper neem olje i 8 oz. sjampo og riste for å blande. Skum håret med det en gang hver dag og la sjampo forblir i hodebunnen i 15 minutter. Skyll rent.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------