Stilling: helse > røyking >

neilmed sinus skyll instruksjoner

   Nasal vanning eller nasal lavage har eksistert i århundrer. Det grunnleggende prinsippet er å vaske bihulene fri for lunger eller avfall som er i din nese bihuler luftveiene. Så lenge du bruker gode sanitære tiltak, er det ingen ulempe å skylle bihulene, og det vanligvis bidrar til å bryte opp Sinus congestion og smerte

Hvorfor bruke en Sinus Skyll metode?

Bad luftkvalitet og partikler i luften er på en all-time high og noen ganger vår bihuler lider. Også mange mennesker lider av sinus problemer knyttet til feil (som en avveket septum) i sin sinus avhandlinger. Resultatet er en nese som virker som sement har blitt strømmet inn i bihulene og venstre for å stille. Blåser nesen og nesespray bare gi en liten lettelse, så det kan være verdt å prøve å skylle bihulene. Faktisk har NTI potter eksistert siden antikken, så det er en velprøvd metode for sinus relief.

Hvordan bruke Neilmed Sinus Skyll

Åpne en pakke av sinus skyll formelen inkludert i startpakken. Åpne flasken og hell i innholdet i pakken. La vannet renne til det er behagelig varmt, men ikke for varmt. Temperaturen er viktig siden innsiden av bihulene er ueksponert til elementene og kan være svært øm, spesielt når betent fra bihulebetennelse. Fyll til linjen som er merket på flasken. Ikke fyll. Lean hodet over vasken og sett flasken dyse i ett nesebor. Begynn å presse flasken og la vannet strømme opp i bihulene. Hold klemmer til vannet renner ut det andre neseboret. Bytt til det andre neseboret og klem til den renner ut i forrige nesebor. Fortsett til flasken er tom bruker det likt i begge neseborene. Du trenger ikke å bruke den i en sammenhengende lang klem. Dersom skylling er ubehagelig, bør du stoppe og ta kontakt med legen din, fordi du kan ha en bihulebetennelse.

Hva er andre typer av Sinus Skyllinger?

Den Neti potten fungerer med samme prinsipp, men det er mer som en liten tekanne med en kortere tut. I stedet for å lene seg over vasken med hodet ned, må du bøye hodet litt tilbake og la vannet renne opp i ett nesebor. Deretter setter hodet ned og la den renne ut det andre neseboret. Dette er fordi det er en helle potten og ikke en klem flaske. Og mens Neilmed er den mest populære merke sinus skylle, andre produsenter gjør det klemme flaske og løsningen sett, slik at du kan velge etter pris, tilgjengelighet eller andre kriterier du vil. Til slutt, saltvann spray er tilgjengelige, og de kan brukes som alle andre nesespray, og de trenger ikke å fylle opp sinus og kjøre ut den andre siden. Og hvis du har en klemme flaske eller Neti potten, men har kjørt ut av løsningen blandingen, kan du bruke enkle bordsalt, vanligvis omtrent en halv teskje per flaske. Igjen, hvis du har sterke smerter i bihulene, se din lege.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------