Stilling: helse > røyking >

sammenligne de beste katastrofale helseforsikring planer

   Katastrofale helsevesenet planer er allment tilgjengelig, og andre enn noen begrensninger på pre-eksisterende forhold, nesten alle som har råd til det kan få en politikk. Disse planene inneholder noen forskjeller, men mest alle av hovedpunktene er de samme
Det er viktig å erkjenne at katastrofale helseforsikring planer er delt inn i omfattende planer og supplerende planer

Omfattende Katastrofalt Health Insurance

Dette er høy egenandel helseplaner og er kjent for rimelig deres. Den lave månedlige premie er gjort mulig ved motregning høye egenandelen beløp. Den politikken er ofte knyttet til en HSA eller Helse sparekonto, fordi behovet eksisterer for å legge penger til side for å bidra til å dekke den høye egenandelen som du vil møte når du gjør et krav. De HSA kontoer er før skatt kontoer som tillater en person å akkumulere penger som kan brukes uttrykkelig for helse-relaterte utgifter.

Supplemental Katastrofalt Health Insurance

Supplemental planer er designet for å være et tillegg til andre helse omsorg planer som ikke tilbyr noen form for katastrofale dekning. Fordelen med disse planene er at de er lave kostnader fordi de ikke tar med de andre medisinske dekning som en helhetlig plan gjør. De er målrettet og fokusert på spesifikke katastrofale medisinske hendelser. De mennesker som liker sin eksisterende plan, men har ikke katastrofale dekning er førsteklasses kandidater for disse ekstraprogrammer.

De beste planer

Den beste måten å sammenligne planer er å kontakte en konsolideringen av helseforsikring politikk, slik at du kan sammenligne, side om side, i tilbud av flere selskaper.
I tillegg til det månedlige premier, må du ta hensyn til mengden av egenandelen, det co-lønn og co-forsikringskostnader. Disse utgjør de umiddelbare kostnadene av din helseforsikring plan. Deretter må du faktor i et beløp som du har tenkt å legge bort for ytterligere helsetjenester utgifter om du bruker en HSA eller din egen sparekonto.
Å ta en avgjørelse på hva planen er best for deg og din familie vil kreve du å ta disse i betraktning:??

Hvor mye vil premiene, co-betaler og coinsurance koste
Kan du velge dine egne leger og sykehus
Er din helse forhold som omfattes av forsikringen plan som du vurderer?
Er din nåværende leger i planen?
Er din plan for en person eller en familie?
Hva med pre-eksisterende forhold? Er de dekket og er det en ventetid på at dekning for å starte?
Hvordan anerkjente er forsikringsselskapet som tilbyr planen?

Konklusjon

Hvis du tar de ovennevnte hensyn, kan du ta kloke valg . Pass på at du inkluderer en sunn livsstil i din daglige rutine også. Det vil bidra til å holde kostnadene nede, også.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------