Stilling: helse > røyking >

treningsprogrammer for barn

   Ifølge en rapport CBS, er 15 prosent av amerikanske barn overvektige eller fete. Undervisning av barn at trening er en viktig del av å være sunn kan noen ganger være en utfordring fordi trener ofte virker som arbeider med barn. Det finnes imidlertid måter å gjøre treningen morsom for barn og gjøre dem mer sannsynlig til å ønske å fortsette en treningsøkt rutine

Hopping tau

Ikke bare hoppe tau gir et stort hjerte trene, men også en rekke spill for timer med moro. Men for å være et vellykket verktøy, det krever mer enn bare å levere et barn i et tau, barn har tendens til å bli lei av enkle leker ganske fort. I stedet får et par mennesker sammen og prøve ulike dobbel-nederlandsk spill. Ikke bare vil dette gi en god hjerte-trening, men også oppfordrer teamarbeid og liming. En annen måte å sette en spinn på å hoppe tau er å legge noen fengende musikk eller å ha en konkurranse å se hvem som kan hoppe mest.

Vann Aerobics

En annen morsom aktivitet som vil hjelpe barn å holde opp med en fitness diett er vann aerobic. Doing aerobic øvelser i vannet i motsetning til på land kan noen ganger være enda mer fordelaktig, fordi vann fungerer som en form for motstand, noe som bidrar forbrenne mer kalorier på samme tid. Hvis barnet ikke har tilgang til et svømmebasseng på henne hjemme eller nabolaget, en ukentlig eller bi-ukentlig tur til den lokale rekreasjonssenter ville være en morsom måte å bryte opp en ukentlig rutine. Noen eksempler på vann aerobic svømmer med en kickboard, hopping knekt, snø ski og dypt vann jogging.

Hinderløyper

tok en hinderløype, innendørs eller utendørs, er en fin måte å ikke bare få barna begeistret trene, men også gir mulighet for et bredt spekter av aktiviteter og mentale utfordringer. Avhengig av hvor mye plass du har, kan en hinderløype bestå av sprint, vektløfting, balanse, hånd-øye-koordinasjon og team arbeid, mulighetene er tilnærmet uendelige. Inviterer andre barn fra nabolaget vil også gi barna en mulighet til å jobbe på vennskap bygge og konkurranse

Yoga

Gjør yoga på en ukentlig basis bidrar til å holde kroppen smidig og sterk, det øker også stabiliteten, koordinering og kroppsbevissthet. Undervisning barn kunsten yoga bidrar ikke bare holde dem i form, det hjelper også å innpode ideer av egenverd, selv-empowerment og betydningen av velvære. Vi presenterer barnet ditt til å yoga kan gi deg indre ro, samt fred og ro.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------