Stilling: helse > røyking >

dietter for gravide moms

   Gravide kvinner er ikke oppfordres til kosthold. Faktisk er de fleste kvinner rådes til å spise sunt, balansert kosthold. Frukt og grønnsaker og masse vann forbruk er en god start. Kylling, noen fisk og andre magre kjøtt er også gode valg for en kvinne med en voksende baby å bekymre

Baby's Energy Source

Det er viktig å huske at all maten som går inn i kroppen din er også nytte (eller ikke drar) barnet. Gravide kvinner er ansvarlige for hva de gir sine barn, og hvor sunt at barnet er i det lange løp. Det er sant at det er noen ting vi kan ikke kontrollere når det gjelder barnets helse, men vi kan kontrollere hva som går inn i vår munn. Spise et sunt, godt balansert kosthold er definitivt veien å gå for de fleste gravide kvinner. Å få nok folsyre under graviditet er også viktig. Folsyre kan hindre misdannelser hos babyer.

Ifølge kanadisk forsker Louise Pilote av McGill University i Montreal, befeste mel produkter med folsyre kan bidra til å redusere antall barn som er født med medfødt hjertefeil, som er den vanligste av alle medfødte misdannelser .

Ekstra proteiner og kalsium under graviditeten

er det viktig for kvinner å få nok kalsium og protein under svangerskapet. Disse vitaminene er viktige for barnets utvikling og vekst. Se etter matvarer som naturlig har protein og kalsium, som egg, melk, spinat, soyabønner, kjøtt, fisk, hele korn, ris, bønner, belgfrukter, mais, havre, erter og peanøttsmør.

Unngå å spise for to

Mange gravide kvinner tror at de må spise som om de spiser for to voksne mennesker, men dette er bare ikke en klok idé. I løpet av svangerskapet, kvinner bare trenger å spise en ekstra 200-300 kalorier om dagen for den voksende baby, ikke en ekstra 2000. En ekstra 200-300 kalorier tilsvarer drikker en kopp redusert fett melk eller spise en kopp fettfattig yoghurt. For mange kvinner, setter denne informasjonen en helt ny vri på ting.

Ifølge forsker Alison Stuebe ved Brigham and Women's Hospital i Boston, Massachusetts, gravide kvinner bør unngå å spise for to, fordi ytterligere vektøkning har blitt knyttet til fosterskader. Faktisk, gravide kvinner som forbrukes en diett full av stekt mat og hele melkeprodukter, er mer sannsynlig å få så mye som 35 ekstra pounds under graviditet.

Kvinner som er under inntrykk av at de må få 30-40 pounds under graviditet er under feil inntrykk-i henhold til Institutt for indremedisin, bør kun undervektige kvinner få denne mengden vekt. The Institute of Medicine anbefaler en vektøkning på bare 25-35 pounds.

Foods Unngå

Stikker til en graviditet-safe kosthold under svangerskapet er viktig. Vi leser mye om de gode tingene vi skal spise mens vi er gravide, men ikke på langt nær nok informasjon tilgjengelig om hva vi ikke bør spise. Unngå å spise rått kjøtt, som for eksempel sushi, sjømat eller sjeldne, rå biff, fjørfe eller svinekjøtt. Rå egg er også en no-no, samt mat som inneholder rå egg, for eksempel majones og Caesar dressing. Myk ost, som blå ost og fetaost bør også unngås.

Gravide kvinner bør også unngå å spise fisk som inneholder høyt innhold av kvikksølv, som makrell og sverdfisk. Noen fisk fører også høye nivåer av en industriell forurensning, referert til som polyklorerte bifenyler (PCB). Slike fisk er oppdrettet laks og ørret. Disse fiskene bør også unngås i store mengder, under svangerskapet. Gravide kvinner bør velge for villaksen i stedet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------