Stilling: helse > røyking >

hvordan å leve lenger ved å være hyggelig

   En fersk studie av 97 000 kvinner viste fin og optimistisk kvinner levde lenger. Dr. Hilary Tindle, assisterende professor i medisin ved University of Pittsburgh, sa: "De fleste av bevis tyder på at vedvarende, høy grad av negativitet er skadelige for helsen. " Being mener, kynisk eller fiendtlig, ført til en høyere risiko av kreft. En titt på alle grunnene til å dø for tidlig, viste penere kvinner overlevd lenger

Du trenger:. .
Et smil
et åpent hjerte.
tillit.
takknemlighet.
tilgivelse.


en.
Smile På hver dag
Forskere og leger har vist i flere studier som smiler, enten du er lykkelig eller ikke, vil forbedre humøret! Og hvordan kan det skade? Det kan ikke det har vist seg å forbedre immunforsvaret og redusere stress. Også det lettere på øyet enn en rynke!
To.
Hjelpe dem som trenger
Enten det er å gi klær til veldedighet, mate hjemløse eller besøke en ensom person i et VA sykehus eller sykehjem, kan det bare gjøre at du føler godt og føler stor takknemlighet.
"Det men for Guds nåde, går John Bradford. " John Bradford (1510-1555)
tre.
Stopp sladre

"Hvis du ikke har noe pent å si, kom sitte ved meg!" Det er en morsom linje, men en sunn idé? Har du noen gang hørt noen si noe pent om noen andre i en hvisken?
Gossip per definisjon er et rykte eller snakk om et personlig, oppsiktsvekkende, eller intim art. En person som vanligvis sprer intime eller private rykter eller fakta. Med andre ord, gjenta noe som er ikke din sak, og kan bare såre eller omdømme av en annen person.
Tenk på det, et annet menneske våkner hver dag prøver å gjøre sitt beste og kanskje mislykkes, men hvorfor er det din jobb å skyte dem ned?
fire.
Gå til kirken
Enten kirke er en stor bygning med glassmalerier eller en fredelig Glen av en boblende bekk, gå i kirken og beundre det vakre denne verden tilbyr.
5 .
ha en positiv holdning
Når du våkner opp for å se en grå himmel og pøsende regn, vurdere å gi takk for regnet velsignelse. Vi trenger rent vann og jorden filtrene zillions av liter for oss å drikke og å hjelpe planeten overlever, hvordan kan det være ille? Også er du ikke laget av sukker, synge i regnet!
Når du hører eller falt selv være negative, stoppe og tenke-endring som rynke til et smil!
6 .
ha sunnere lungene og Hearts
Studien viste optimistiske kvinnene hadde lavere blodtrykk, mindre diabetes og ofte ikke røykte. Vurderer studier viser også røyker stressa kvinner mer, spise mer og drikke mer, gjør tilstanden for en perfekt årsak og virkning forholdet.
7.
Open Your Heart og Trust

Dr. Trindle også merke til at kyniske kvinner hadde en hard tid tillitsfull, mange levde på gjenværende negativitet av tidligere overgrep. Å leve lenger, gi slipp på fortiden og tillit i fremtiden. Du vil fortsatt treffe enkelte snuble stein, men smile og gå rundt det heller enn å dvele ved det.
8.
Tilgi
Når du ser de søte små steiner i en gavebutikk, med ord etset som kjærlighet, vennlighet, omsorg, minne og tilgivelse. Spør ekspeditøren, hvilke som ikke selger. De vil trolig fortelle deg Tilgivelse steinene.
Tilgivelse er vanskelig, men det frigjør sinne og fiendtlighet i ditt hjerte, og starter en prosess med healing.
Det er lettere å være glad når du tilgi andre, og en grunn til stor stolthet i deg selv.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------