Stilling: helse > røyking >

hvordan du å lette sovner om kvelden

   Har du problemer med å sovne? Denne artikkelen kan bidra til å sikre din evne til å sovne om kvelden, med instruksjoner som peker til naturlige, sunne, og enkle løsninger
en
Øvelse:. Husk at et treningsprogram naturlig fremmer sunnere søvnmønster. (Selv om kveldsåpne trening faktisk kan gjøre det vanskeligere for noen. )
2
Vanlige timer for søvn:. Utvikle eller opprettholde faste tider for søvn slik at kroppen vil automatisk vite hva de skal gjøre. En rutine for søvn tid vil bidra til å sikre din evne til å sovne om kvelden
3
Diet:. . En nøkkel til å kunne falle i søvn er å unngå visse matvarer. Kaffe, te, cola, sjokolade, alkohol, krydret mat, og sukker er sikker på å få sovne vanskelig. Unngå et stort fettrikt måltid rett før leggetid, selv om en sunn snack er bra-som kan inneholde yoghurt, en skive helkornbrød, eller kornprodukter (unngå frukt). Noen sier at det er ingen vitenskapelige bevis som støtter ideen om at melk bidrar til å indusere søvn, men ett eller to glass av fettfri melk alltid fungerer for meg!
Fire.
Hold rommet kjøligere om natten ved turnin ned termostaten din, eller slå på en fan
5
Reflection:. . Husk hendelsene av dagen som du har takknemlighet. Og, lage en liste over "til dos" som du vil takle morgen. Å ha en følelse av takknemlighet og et klart hode er sikker på å hjelpe en falle av i la la land.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------