Stilling: helse > røyking >

hvordan du setter inn tampong første gang

  En hunn kan begynne å bruke tamponger så lenge hun er mensen, så det er ingen bestemt alder en kvinner trenger å komme før du bruker dem. Imidlertid er det foreslått at bedre for en kvinne å vente med å bruke tamponger før at de har fast syklus, og kan forutsi hvor mye flyt. Dette er viktig å anslå absorpsjonsevne nødvendig å skifte tampong, som vanligvis faller mellom 4 til 8 timer.
Hvis du er i stand til å sette inn en tampong etter å vite hvordan du skal bruke den, bør du kunne bruke den komfortabelt. Artikkel vurdert 'Moderat Utfordrende "til de som fortsatt er nye eller første til å sette inn /bruke tampong

Du trenger:. .
En tampong
Et objekt til å sitte på komfortabelt.


en.
Den viktigste nøkkelen er å slappe av. Å være spent om det vil bare gjøre innsetting vanskeligere. Komme i en posisjon som gjør slapper du best og komfortabel. Noen forslag:.
(1) Sitt på et objekt (dvs. toalett) med knærne langt fra hverandre
(2) Stå med ett ben på et objekt (dvs. leder) med det andre benet på bakken.
(3) Sitt på sengen med bena vidåpne, madrassen tjene som en støtte for bena.
Husk, musklene spent opp hvis du er bekymret. Ta noen dype åndedrag for å hjelpe deg selv slappe av.
To.
Les bruksanvisningen på pakken og praksis setter inn en tampong under menstruasjonen flow er over moderat. Den tampongen skal gli lett når strømmen er tyngre enn normalt.
Tre.
Hold tampongen med ledningen henger ned etter å fjerne den fra wrapper.
Hold tampongen wrapper for senere bruk. Deretter trekker det indre røret langsomt ut til den kommer til et stopp i bunnen av det ytre røret.
Fire.
Det burde ha riflet ringer på bunnen av det ytre røret. Hold med fast applikatoren med tommelen og langfingeren på disse ringene.
Fem.
Å fjerne ledningen skal peke vekk fra kroppen og henger ned fra det indre røret. Med den andre hånden, forsiktig fold tilbake huden på vagina åpningen. Nå, satte "avrundet tampong tips" til vaginal åpning og peker spissen mot korsryggen. Du er nå klar til å sette inn tampong.
6.
Den menneskelige vagina bakkene ikke rett opp, men går i retningen til bunnen av ryggen. Nå, ta dype åndedrag mens sakte og forsiktig applikatoren i skjeden.
7.
Bruk pekefingeren presser de mindre røret helt inn i det største røret, slik at ett rør er nå inne i andre og kan ikke push videre. Alt mens du gjør dette, holde på de større røret med andre fingrene.
8.
Fjern begge rørene. Den tampong skal nå være inne i deg med det trekke ledningen hengende utenfor skjeden din. Når du er klar, og tampong er skitten, slappe av og bruke det trekke ledningen for å hjelpe deg å fjerne det. Ledningen skal peke nedover på om vinkel som du setter inn tampong.
9.
Plasser plastapplikator og tampongen tilbake i wrapper som en disponibel bag, så kaste den i søpla bin. Unngå flushing tampong selv de fleste er biologisk nedbrytbare, da det kan tette toalettet og avfall vannrøret.
10.
På et tidspunkt, vil de fleste kvinner prøver å bruke en tampong, derfor er det viktig å vite hvordan du setter inn en tampong riktig. Den beste måten å lære å bruke en tampong er å lese illustrere instruksjonene som kommer i boksen eller på pakken. Med praksis, sette inn tamponger blir andre natur.

Tips og advarsler


 • Vask hendene før du åpner tampong wrapper.
 • Roter tampong og dra heller til venstre-og høyre hvis den flyr ikke i lett.
 • Den beste måten å lære å bruke en tampong er å lese illustrere instruksjonene som kommer i boksen eller på pakken.
 • Enhver kvinne som har sin periode kan bruke en tampong.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------