Stilling: helse > røyking >

hvordan spille legen for barn 4 til 6 år gammel

   Å la barna leke lege når de er unge er en god måte å få dem vant til å se en lege når det er tid for dem å gå inn for et besøk. Det kan være skummelt når du er 4 eller 6 år gammel til å gå og gå til legen for første gang. La dem leke med legen antrekk kan gjøre dem mer rolig
en.
Først du ønsker å besøke din lokale Halloween kostyme eller butikken fordi dette er det beste stedet å finne legen antrekk. Når du har valgt et antrekk du ønsker å sette litt tid til side slik at barna kan leke lege sammen. Det vil hjelpe dem til å ikke bli redd når de går til legen.
To.
Neste må du snakke med barna om å gå til legen og forklare hensikten med en lege. Du ønsker å holde barna sinn til å slappe av, fordi å gå til legen kan være en skremmende ting for dem. Hvis du lar dem få vite at det er ok å være redd, men her er fordelene ved å besøke legen så vil de ikke ha noen problemer.
tre.
Vi husker hvordan det var første gang vi besøkte legen, og du ønsker å hjelpe dine barn har det mer behagelig når de går inn for et besøk. Det er en god idé å sørge for at du og barna føler seg komfortabel med legen. Noen leger er bedre med folk og barn enn andre.
Fire.
Slutt du ønsker å huske at å gå til legen er ikke alltid en skremmende ting å gjøre hvis du planlegger for det. La barna kle seg ut som leger og bli vant til den hvite frakken og andre legen relaterte ting. Dette kan være en av de beste tingene du gjør for å forberede barna for det neste besøk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------