Stilling: helse > røyking >

øye øvelser for et visuelt felt kutt

   Et visuelt felt kuttet er teknisk kalt hemianopsia. Dette er en tilstand der halvparten av visuelle synsfelt er berørt, enten i ett eller begge øyne. Det er ofte forårsaket av en skade på synsnerven. Hvis du lider av migrene, kan du også oppleve hemianopsia. Hvis du lider av en visuell felt kutt, er det noen øye øvelser som kan hjelpe deg til å gjenopprette noe av den blinde flekk

penlight stimulerende Øvelse

Visual feltet tap betyr ofte at du ikke kan se eller svare på objekter som er lyse. Dette er grunnen øyet øvelser som involverer lyset kan være i stand til å hjelpe. Light øvelser er ment å forbedre sensitivitet, bevissthet og utnyttelse av hva visjonen du fortsatt har på den berørte området.

Du trenger hjelp av en venn, glad eller medisinsk personell.

Sitt og se rett frem på partneren din. Hun bør bruke en penlight og flash den på og av i synsfeltet som er berørt. Hvis du ser lyset, ta på den med fingeren. Hvis ikke, kan hun bruke et klarere lys, dempe de andre lysene i rommet for å skape større kontrast, eller flytte den nærmere øyet. Hun kan også flytte det rundt, skiftende fra øyehøyde til over eller under øyehøyde.

Lommelykt Eye Øvinger

Igjen, trenger du hjelp av en annen person til å gjøre disse. Du trenger to lommelykter. Den personen som hjelper deg, vil holde en lommelykt i hver hånd: ett i synsfeltet som er normalt og på i den berørte synsfeltet. Din partner bør tilfeldig blinke dem av og på, slik at det er helt uforutsigbart og tilfeldig. Fortsett ser rett fram, og når du ser lyset, ta på den med fingeren.

Room Scanning

Finn et komfortabelt sete i et rom. Slapp av og observere hele synsfeltet. Hvis du konsentrerer deg om et objekt i rommet til venstre, vil hodet ditt begynner å slå på den måten. Gjør det samme for høyre side. Deretter skanne siden av rommet med begge øynene på både venstre og høyre. Du skal da kunne bevisst beveger øynene til høyre og til venstre. Under hele denne prosessen, være klar og observere eventuelle effekter på synsfeltet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------