Stilling: helse > røyking >

tidlig graviditet kalender

   Når du er nylig gravid, går kroppen din gjennom utallige endres daglig. Den første trimester, eller tidlig i svangerskapet, er når barnet går gjennom det mest avgjørende uker for sunn utvikling. Bruk en tidlig graviditet kalenderen følge med på barnets utvikling og endringene kroppen din går gjennom, slik at du kan fremme en sunn graviditet for både deg og babyen din

fire uker

Fire uker er når barnet ditt kan offisielt bli vurdert et embryo, og når utviklingen begynner å skje. Mens barnet ditt er bare på størrelse med en valmue frø, er han begynner å vokse raskt. Han har ikke organer ennå, men har laget som vil utvikle dem. Din amniotic sac er tilstede, så er det fostervann og morkake.

Seks uker

Barnets nese, munn, ører og øyne er i begynnelsen stadier av utviklingen. De kan bare se ut som mørke flekker nå, men snart vil de gjøre opp babyens funksjoner. Nå på størrelse med en liten linse bønne, kan du oppleve at barnet forårsaker andre reaksjoner enn spenning, slik som kvalme og humørsvingninger.

Åtte uker

Din baby er nå på størrelse med en nyre bønne, og begynner å utvikle seg enda mer. Øynene hennes er dekket med tynne øyelokkene, og de første indikasjoner på hender og føtter begynner å vises. Halen som han hadde som liten fosteret er i ferd med å forsvinne som hun vokser. Du kan føle deg trøtt som Hormone nivåer svinge. Pass på å snike i en kjapp lur når du kan.

Ti uker

På ti uker, begynner den tidligere uutviklet baby til å ta på seg en mer sanne form, og er nå ansett som et foster. Vitale organer har alle blitt dannet, og du kan selv være i stand til å høre et hjerteslag fra via fosteret doppler. De embryonale halen, sammen med webbing i mellom fingrene og tærne, har forsvunnet. Babyen selv har dannet bein på dette punktet.

Tolv uker

På tolv uker du har gjort det til slutten av den urolige tidlig i svangerskapet, eller første trimester. Barnet utvikler reflekser denne uken og kan nå bruke sin kropp til å åpne og lukke hendene og flytte. Hvis bærer multipler, kan du kanskje til å føle dem flytte inn. Ellers vil du kunne føle din single babyen beveger seg rundt i de neste ukene. Du vil sannsynligvis merke at din kvalme har avtatt også. Hold å se legen din for månedlige kontroller for å overvåke den videre veksten av din baby.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------