Stilling: helse > røyking >

luftfuktere vs vaporizers

   For en som lider av allergi, neseblødning eller kaldt symptomer, ved hjelp av en vaporizer eller luftfukter kan gi lindring du søker. Tørr nesegangene og lunger er vanlige symptomer lindret av å bruke en av disse to maskinene. For mange, er spørsmålet om å bruke damp eller en kjølig tåke ofte forvirrende. For å gjøre den beste beslutningen for din personlige helse behov, er det best å vurdere fordelene og underskudd av begge modellene før du gjør ditt endelige avgjørelsen

Betydning

Luftfuktere og vaporizers både øke fuktigheten i luften, noe som reduserer tørrhet og forbedrer lunger og andre symptomer relatert til forkjølelse og allergi.

Forskjeller

En luftfukter tilbyr et beroligende kjølig tåke som ofte er lettere for folk å tolerere. Luftfuktere er ofte støyende, er kjent for å sette partikler i luften og må rengjøres ofte for å hindre akkumulering av mold. For personer som har mold allergi, er dette en konstant bekymring for å hindre ytterligere irriterende sine lunger.

En vaporizer utgivelser varm damp i luften, ikke setter partikler i luften og trenger ikke konstant rengjøring til hindre mold oppbygging. På grunn av det faktum at det fordamper faktisk koker vannet, er det mindre mulighet for oppbygging av bakterier og mugg. Med en fordamper, er det mulig å legge medisiner som Vicks VapoRub til enkelt puste; ofte disse medikamentene kan redusere ubehag i kaldt symptomer.

Fordeler

Luftfuktere og vaporizers er både nyttig i lindrende sinus og tett nese på grunn av forkjølelse eller allergi. Tørrhet i lufta fører til at nesegangene blir tørre, og bruke en Vaporizer eller luftfukter tilfører fuktighet til luften og lindrer tørrheten. Fuktighet i luften bidrar til å redusere tørrhet i nesen, hindrer bakterier fester seg til nesegangene og gjør hoste mer produktive.

Hensyn

Hvis du kjøper noe å legge fuktighet til luften i hjemmet ditt, din beslutning om å kjøper en luftfukter eller fordamper er generelt kommer til å være basert på personlige preferanser. Begge maskinene skaper fuktighet og gir lindring av tørre nesegangene,. Det er opp til forbrukeren med hensyn til om det skal være en kjølig tåke eller varm damp

Advarsler

En fordamper er ofte svært gunstig for noen som er trafikk og lider av en kald. Men, må omfattende være nøye når du er i drift som de varmt vann og damp som avgis fra maskinen kan bli svært varm og kan brenne hvis Vaporizer er veltet eller noen kommer for nær maskinen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------