Stilling: helse > røyking >

tegn på at du kan være gravid

   Kvinner som er gravide kan begynne å oppleve tegn og symptomer så tidlig som noen dager etter befruktning om de fleste vil ta noen uker å oppleve symptomer. Ifølge American Pregnancy Association, som har en forsinket eller savnet periode, kvalme, tretthet, ømme bryster eller hyppig vannlating kan være tegn på at du er gravid

Forsinket eller Ubesvarte Periode

En forsinket eller savnet periode kan være en av de beste indikatorene på at du kan være gravid. For de med en regelmessig syklus, er en savnet perioden vanligvis en sikker indikasjon på graviditet. Hjem graviditetstester kan tas så snart en periode er savnet og er vanligvis nøyaktig når tatt på den tiden. Noen kvinner vil ha denne blødningen, som er en liten mengde blod som oppstår når det befruktede egget er implantert. Dette kan bli tatt for en svært lys perioden det er faktisk et tegn på graviditet.

Kvalme

For de fleste kvinner, starter morgenkvalme vanligvis rundt uke seks av svangerskapet, men noen kvinner kan oppleve det før. Det kan være kvalme, oppkast eller begge, og kan forekomme når som helst i løpet av dagen eller natt. Morgenkvalme forekommer ikke i alle svangerskap og angir ikke helsen til en graviditet. Dette symptomet er mest vanlig i første trimester, men vil noen kvinner oppleve disse symptomene gjennom hele svangerskapet. Kompliserer spørsmålet om morgenkvalme er en økt følelse av lukten at mange gravide kvinner opplever tidlig i svangerskapet.

Fatigue

Som kroppen gjennomgår enorme endringer for å støtte svangerskapet, fatigues setter innDette er en av de mest merkbare symptomer, og en som de fleste gravide vil tåle gjennom hele første trimester. Mange vil finne at dagtid naps er nødvendig for å håndtere tretthet. Den tretthet vanligvis løfter i andre trimester.

Såre bryst

Såre bryster er også et tegn på en forestående periode så mange kvinner overser dette som et symptom på graviditet. De fleste gravide kvinnene beskriver det såre bryster forbundet med en graviditet som annerledes enn sårhet forbundet med en månedlig menstruasjonssyklus. I tillegg til sårhet, kan kvinner oppleve en økning i cup størrelse svært tidlig i svangerskapet.

Hyppig vannlating

Veldig tidlig i svangerskapet, kan kvinner finne behov for å urinere oftere. Dette innebærer ofte turer til badet midt på natten. Dette symptomet fortsetter gjennom hele svangerskapet og blir verre i tredje trimester.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------