Stilling: helse > røyking >

Slik sooth en crankie baby

  HVORDAN sooth en masete BABY

Du trenger:. .
BABY


en
Min førstefødte hadde en forferdelig kolikk, hadde sitt timer-lange jammer min mann og jeg pacing gulvene, prøver alt som kjører støvsugeren, raping ham, og synger hver eneste vuggesang vi kunne remember. Now etter å ha prøvd alt det kom ned til denne.
to.

Innpakning som er innpakning barnet i et teppe, med armene gjemt inn på sidene. "Det gir en omsorgsfull touch og stopper lemmer fra flailing," svøpt babys sove lenger. Pass på å swaddle stramt slik at barnet kan bo i ryggen (på ryggen) sove stilling som har vist seg å senke Rick av (SIDS)
tre.
Mange nye foreldre bekymret for at det nyfødte stole for mye på smokk, kan du prøve å la dem suge som en smokk, eller din brystvorte suge er kanskje det elementet mest kjent for parents. It hjelper barnet også bare slappe av.
fire.

Swingging eller mild jiggling eller svaiende fører til avslapning i en masete baby på samme måte som voksne er calmed. The bevegelse også et ekko av den konstant bevegelse babyen følte det som et foster.
fem.
For all del følge dine instinkter, Hvis du mener at høy lyd, svøping eller noe som er oppført her er ikke rett for deg jeg bare si om det føles riktig for deg så vil det føles riktig for din baby. Good Luck

Tips og advarsler


 • hva som føles rett for deg, mest sannsynlig vil det føles riktig for deg baby
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------