Stilling: helse > røyking >

bivirkningene av juridiske steroider

   Det er noen juridiske steroider på markedet. Det er også noen steroider som leger vil gi som en resept for visse medisinske grunner. Anabole steroider er de som er noen ganger brukt for personlig bruk. Noen bruker dem til å øke muskelmasse, for å hjelpe til med bodybuilding, vekttap, fett-brennere, sykluser, skjæring agenter og stabler. Selv om noen steroider er lovlig er det fortsatt mange bivirkninger å vurdere før du tar dem

Lever

En av de største bivirkningene å vurdere før du bruker lovlige steroider er skader som det kan gjøre mot en persons leveren. Steroider har vært kjent for å forårsake leverenzymnivåene å stige. Dette er fordi steroider føre til at leveren til å arbeide for hardt. Ta rettslige steroider kan føre til leverproblemer og permanente leverskader.

Rage

Mange mennesker har hørt om "roid Rage", som betyr sinne som kommer fra å bruke steroider. Noen mennesker har en hard tid å kontrollere følelser mens du bruker steroider. Anger er en av de viktigste følelsene som er vanskeligst å kontrollere. Dette kan være sant selv fra å ta rettslige steroider.

Hirsutisme

Hirsutisme er den massive veksten av kroppshår på kroppen. Dette kan skje fra å ta juridiske steroider. Hår kan vokse hvor som helst på kroppen. Den vil vokse i store mengder. For eksempel kan en kvinne plutselig vokse masse ansiktshår i ansiktet etter bruk av juridiske steroider.

Testicular

Noen menn har mange bivirkninger ved bruk av juridiske steroider. En av dem er testicular problemer. Det kan gjøre dem har testicular atrofi. Også de kan oppleve testicular svinn. Begge disse forholdene er på grunn av undertrykkelse av testosteronnivå i kroppen.

Gynecomastia

Gynecomastia er når mammary vev på en persons kropp vokser. Vanligvis dette skjer med menn. Deres brystet blir større. Den forårsakes av nivåene av østrogen blir høyere. Dette kan skje hvis en person bruker aromatizable steroider.

Andre effekter

Det er mange andre bivirkninger av å bruke juridiske steroider. Noen kvinner har problemer med sine menstrual sykluser og har klitoris utvidelse. I tillegg til menn som har sitt testicular problemer, kan både menn og kvinner har væskeansamlinger i kroppen, akne breakouts og stemmene deres kan utdype mens du bruker lovlig steroider. De kan også ha mer alvorlige bivirkninger som høyt kolesterolnivå og hjerte-karsykdommer. Juridisk steroider har store bivirkninger, og skaden de forårsaker er kanskje ikke verdt perks de har.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------