Stilling: helse > røyking >

bivirkninger av orthotricyclen prevensjon

   Selv om legen kan advare deg om noen av de vanligste bivirkningene av Orthotricyclen prevensjon (ofte stavet "Ortho Tri-Cyclen"), det er andre bivirkninger som du bør være klar over. Kjenner disse bivirkningene, i tillegg til din egen risiko faktorer, kan forebygge alvorlige helsemessige komplikasjoner

galleblæresykdom

Kvinner som tar Orthotricyclen over mange år har vist en noe økt risiko for å utvikle galleblæren sykdom.

Breast Cancer

I følge en sammenstilling av studier presentert av U. S. National Library of Medicine, kvinner på denne pillen er i en økt risiko for å utvikle brystkreft. Synes imidlertid denne risikoen til å redusere etter seponering av medisiner.

Migrene

Mens leger advarer om at hodepine er en vanlig bivirkning, kvinner med en historie med migrene opplever ofte alvorlig migrene, noe som gjør fortsatt bruk vanskelig.

blodpropper

Blodpropp er en av de mer vanlige bivirkninger opplevd det meste hos kvinner som røyker eller er over 35 år. Disse blodpropp kan føre til hjerneslag, blodpropp og til og med blindhet, avhengig av plasseringen av blodpropp.

Blood Pressure

En økning i blodtrykket er en av de mange bivirkninger av Orthotricyclen prevensjon som er gjort verre dersom en kvinne er over 35 eller røyker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------