Stilling: helse > røyking >

de beste måtene å takle hetetokter

   Hot blinker er en forløper til overgangsalder og en normal overgang i en kvinnes liv. Leger har ikke kunnet fastslå den eksakte årsaken til hetetokter, men de har knyttet dem til en forstyrrelse i hypothalamus-området av hjernen som regulerer kroppstemperaturen-funksjon på grunn av østrogen reduksjon. Hot flashes kan vare i alt fra 30 sekunder til flere minutter. De kan være ledsaget av overdreven svette og er sterkest følte rundt hode /nakke-området. Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig når hetetokter blir forstyrrende på normale daglige rutine.

Hot Flash Triggers

Hetetokter kan utløses av mange eksterne faktorer. Identifiserte utløser inkluderer røyke (tobakk og marihuana), alkoholholdige drikker, koffein, krydret /syrlig mat, hvitt sukker, herdet /mettet fett og slankepiller. Hvis du spiser mat, eller unne deg noen av de oppførte atferd, eliminere dem for å se om hetetokter avta. Også, unngå eksponering for ethvert miljø med høye temperaturer som badestamper, badstuer, varme rom, varm dusj, varme senger og varmt vær.

Livsstil Justeringer

Mild hetetokter kan håndteres ved å lage noen enkle livsstil justeringer. Prøv å holde kjølig ved å åpne vinduer, med vifter eller senke temperaturen i luftkondisjonerte områder. Yoga, meditasjon eller andre stress-lindrende teknikker bidra til å gi noen lettelse fra ubehag. Sakte, dyp pusting i begynnelsen av en varm flash bidrar til å minimere dens virkninger. Prøv å trene minst 30 minutter om dagen ved å gå, sykle eller deltar i noen annen form for fysisk aktivitet

foreskrevet medisiner

Hormonsubstitusjonsbehandling (med enten østrogen og /eller progesteron) har tradisjonelt blitt foreskrevet for å behandle hetetokter. Rådfør deg med legen din for å finne den beste løpet av treatment. There er også ikke-hormonelle medisiner tilgjengelig som alternativer. De er ikke spesielt rettet mot behandling av hetetokter, men har vært vist seg vellykket i å lindre symptomer, ifølge studier utført av leger ved Mayo Clinic. Lave doser av antidepressiva som påvirker serotonin og adrenalin har blitt funnet å lindre hetetokter som Paxil, Effexor og Celexa. Gabapentin (brukt for anfall), og klonidin (høyt blodtrykk) har også vært effektive. Tatt av og til, Bellergal-S-et mildt beroligende middel som kontrollerer kjemiske aktiviteten i hjernen-har også vært nyttig

alternative behandlinger

Natural kosttilskudd har vært effektiv i å dempe hetetokter. . Rådfør deg med din lege før du begynner noen urte diett. Enkelte ingredienser, men naturlig, kan samhandle med foreskrevne medisiner du tar for andre forhold. Black cohosh er populært blant kvinner som en naturlig behandling av hetetokter. Den har en lav forekomst av bivirkninger, og det bidrar til å redusere intensiteten av hetetokter. Forbruk av soya og andre phytoestrogenic (plante estrogen) forbindelser som kikerter /linser også bidra til å redusere forekomster. Vitamin E, lakris, nattlysolje og vill yam har vist lovende i å redusere antall hetetokter. Eteriske oljer av basilikum og timian kan lette blinker ved innånding, brukes i badevannet, eller blandet med massasje oljer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------