Stilling: helse > røyking >

fordelene av surrogatmor

   . Når infertilitet, eller manglende evne til å bli gravid gjennom naturlige eller kunstige midler hindrer et par fra lageret et barn, er surrogacy et alternativ de kan forfølge for å gjøre dette ønsket går i oppfyllelse

Typer surrogacy

Først av alt, de surrogacy prosessen innebærer faktisk en av to metoder: Tradisjonell surrogacy og Svangerskapsdiabetes surrogacy. Svangerskapsdiabetes surrogacy behandler surrogatmor som mer av en bærer for befruktede egg, er hun i hovedsak, en inkubator som brukes til å utvikle inseminert egg som allerede er befruktet. I denne metoden, vil tiltenkt foreldrene bruke egg av mor og sperm fra faren. I tilfeller der beregnet mor er infertile, har ikke fungerende eggstokker eller besitter en genetisk arvelig sykdom, kan paret velger å bruke en donor egg og gjødsle den med fars sæd før det blir inseminert i surrogat.
tradisjonelle surrogacy Metoden krever at surrogatmor til å bruke hennes egne egg som deretter befruktes med sæd prøve av den tiltenkte far under eggløsning.
I begge tilfeller må surrogatmor gjennomgår en kunstig inseminasjon prosedyre. For en tradisjonell surrogacy transportøren gjennomgår en IUI eller intrauterin inseminasjon prosedyre, mens i en svangerskapsdiabetes surrogacy prosessen er kjent som in vitro fertilisering eller IVF.

Rater

Den naturlige fordelen av å benytte en surrogatmor er suksessen rate forbundet med befruktningen prosessen. De som ofte søker hjelp av en svangerskapsdiabetes surrogat er kvinner som har opplevd vanskeligheter med å bli gravid på grunn av noen komplikasjon. Surrogacy gir den tiltenkte foreldrene en mer vellykket rute til å bli "gravid. " Ifølge 2009 statistikk publisert av Surrogacy911. com, er den gjennomsnittlige suksessraten for en live fødselsrate i en svangerskapsdiabetes surrogacy mellom 20 og 30 prosent per syklus, mens live fødselsrate for en tradisjonell surrogacy er mellom 5 og 15 prosent per syklus .

Helse Fordeler

For de ment mødre som velger en tradisjonell surrogacy på grunn av en arvelig genetisk sykdom de bærer, gir surrogacy paret en mulighet til å ha en delvis biologisk og sunnere barn. De helsemessige fordelene kan også være gunstig for en tiltenkt mor som har noen medisinske problemer som for eksempel diabetes eller nyresykdom, der en full-term svangerskapet kan vise seg livstruende for henne og det ufødte barnet.

Biologisk Hilsen

For mange par, de bare ønsker å ha et barn som er biologisk relatert til en eller begge av dem. Når de har brukt opp all fruktbarhet midler, og ikke ønsker å vurdere å vedta, er fortsatt surrogacy som en av de siste tilgjengelige alternativer for å gjøre dette ønsket en mulighet. Også i det tilfelle at paret bestemmer seg for å forfølge surrogacy for en andre eller tredje gang, gir dette dem mulighet til å få barn som ville være biologisk knyttet til dem så godt til deres søsken.

Involvering i graviditet

En annen fordel med surrogacy er nivået på engasjement som den tiltenkte foreldre kan ha i løpet av svangerskapet og fødselen av barnet sitt. Den nøyaktige grad av involvering er en følsom faktor av svangerskapet som bør diskuteres med den tiltenkte surrogat forkant av inseminasjon prosessen. Samlet, i motsetning til den typen forhold tillates i en lukket adopsjon, kan foreldrene gjerne etablere et samvær tidsplan, og delta prenatal avtaler med surrogat sine. Denne typen forhold tillater alle involverte parter å nyte reisen mot foreldrerollen-sammen.

State Laws

Å ta beslutningen om å forfølge dette alternativet er vanskelig, og bør være med forsiktighet. Mens det er mange fordeler med denne praksisen, kan det være mange begrensninger i tillegg. Det første steget du må ta er å forske på din respektive lover som regulerer surrogater. De fleste stater har spesielle lover angående hvorvidt praksisen med surrogacy er enda tillatt, i tillegg til om surrogat kan kompenseres eller ikke. Spesielt stater, som New York, North Dakota og Texas, selv forby surrogacy for alle ugifte par.
Dersom lovene i staten er uklare eller unstated det anbefales at du rådfører deg med en advokat før du fortsetter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------