Stilling: helse > røyking >

grunner tenåringer begynner å røyke

   Med all forskning og studier som er gjennomført, er det umulig å fornekte de negative effektene som røyking kan ha på menneskekroppen. En spesiell demografisk som er på et høyere risiko er unge voksne i tenårene. Tenåringer er fortsatt i vekst, så det er fornuftig at røyking kan ha katastrofale effekter i løpet av disse skjøre, og viktige år

Fakta

Tenåringer er utsatt for en enorm mengde gruppepress i denne perioden av livet. Det er en udødelig behov for å "passe inn" og gå med mainstream. Ifølge American Lung Association, ca 3600 tenåringer begynner å røyke hver dag. Denne vanen mest alltid fører til andre helseproblemer, samt narkotika og alkohol. For tiden, om lag 4,5 millioner tenåringer er fast røyker, og rundt 90 prosent av voksne vanlig røykerne begynte denne vanen i en alder av 18 år.

Peer Pressure

Ungdomstiden er en vanskelig periode av livet, og de fleste tenåringer er selv bevisst og redde for å bli populære, ha venner, kjærester eller kjærester. Dette er en av de viktigste årsakene til at tenåringer begynner å røyke. I avhengighet, i henhold til "The Teenager's Guide to the Real World", bilder og meldinger av mainstream media å tro tenåringer at røyking er kult og sexy. Mote modeller, rockestjerner og skuespillere er fotografert med sigaretter hvile på sine lepper konstant. Disse bildene påvirker tenåringer på et grunnleggende nivå, og i de fleste tilfeller, påvirke dem mer enn de vet.

Opprøret

Tenåringer er kjent for å alltid være å skyve konvolutten og læring sine begrensninger i livet. Det er ingen tvil om at som barn blir til ungdom, kan forskjeller oppstår mellom disse tenåringer og noen slags autoritet figur. Ifølge "The Teenager's Guide to the Real World," tenåringer ofte begynner å røyke å gjøre opprør mot disse autoriteter, og erklærer seg selv som "voksne". Det er også lokke av røyking fordi det er mislikt og forbudt. Spenningen ved å delta i risikofylte atferd kan også følge oss inn i vår voksne år.

Teen Smoking Epidemic

Det er så mange sider av vår kultur som synes å fremme røyking. I det siste har tobakksselskaper markedsført sine produkter direkte mot tenåringer, inkludert bruk forlokkende tegn, og selv legge søte stoffer i sigaretter. Ifølge American Lung Association, på den hastigheten som tenåringer begynner å røyke, 6. 4 millioner av disse tenåringene vil etter hvert dø for tidlig av en sykdom eller tilstand relatert til røyking. Selv om denne epidemien ser ut til å fortsette, er det viktig å spørre deg selv hva som kan gjøres for å stoppe det.

The Future

Din teen er fremdeles under utvikling, og en sunn livsstil er viktig. Pass på at han vet at røyking er risikofylt adferd, og kan føre til avhengighet, sykdom og død. De fleste tenåringer synes å mene at de er uovervinnelige. Effekten av røyking er en sterk realitet, og jo mer du forsterker denne informasjonen, jo mer sannsynlig er det at din tenåring vil bli til en lykkelig sunn voksen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------