Stilling: helse > røyking >

hvordan å behandle håndeksem med en enkel hjemme rette og ingen medisin

   Jeg hadde en veldig vedvarer håndeksem, på begge hender, i nesten 15 år. Jeg prøvde flere hånd kremer, behandlinger, dermatologer, uten resultat.
I forsøket på å minst moderate denne tilstanden, begynte jeg å bruke kakaosmør på begge hender i kveld, etter middag, så jeg hadde "mat handler" , polyetylen hansker og one-size-fit-all hansker. Jeg holdt hansker på for hele natten, og jeg fjerne dem i morgen. Jeg gjorde så hver kveld i tre måneder. Etter tre måneder eksemet ble nesten borte. Jeg holdt søker denne behandlingen i to måneder, og eksem var helt borte. Faktisk, nå kan jeg ikke ha det lenger. Jeg fortsetter å bruke kakaosmør nå og da i løpet av dagen, og jeg unngår sterke vaskemidler, såper og lignende

Du trenger:. .
En krukke av kakaosmør Mobiltelefoninoen få par av mat-behandleren hansker.
Noen få par one-size-fit-all billige hansker.
Et par måneder med tålmodighet.


en.
Kjøp kakaosmør, polyetylen mat-behandleren hansker og en-størrelse-passer-alle hansker
to.
Påfør kakaosmør på kvelden, slitasje polyetylen hansker og en-størrelse-passer-alle hansker for 8 til 10 timer, over natten, fjern på morgenen; denne behandlingen hjelper å holde huden varm og fuktig
tre.
Gjenta hver kveld i 3 til 4 måneder.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------