Stilling: helse > røyking >

hvordan å behandle mannlig overgangsalder symptomer

   Mann klimakterium oppstår med alderen akkurat som overgangsalderen hos kvinner. Under mannlige overgangsalderen, har mannens kropp lavere testosteron nivåer som forårsaker en rekke vage symptomer. Det er noen ting du kan gjøre for å øke testosteron nivåer og lette dine symptomer
en.
Gjenkjenne symptomer på mannlig overgangsalder. Mann klimakterium symptomer inkluderer en nedgang i energi, generelt muskelsmerter og ømhet, nedsatt sexlyst og vektøkning rundt midsection. Mange av disse symptomene menn tror er bare en normal del av aldring. Husk å sjekke med legen din om eventuelle underliggende sykdommer før forutsatt at dine symptomer er forårsaket av mannlige overgangsalderen.
To.
Trening for å redusere kroppsfett. Mindre kroppsfett betyr at kroppen skal produsere mer testosteron. Regelmessig trening vil også bidra til å lette muskelsmerter forbundet med mannlige overgangsalderen.
Tre.
Spis godt. Spise et sunt kosthold vil også hjelpe deg til å redusere kroppsfett og redusere kroppens produksjon av østrogen og øke testosteron nivåer. Vær sikker på at kostholdet er høy i frukt og grønnsaker, spesielt kål, brokkoli, rosenkål og blomkål. Disse grønnsakene bidrar til å holde testosteron i kroppen.
Fire.
Ta vitaminer og kosttilskudd. Ta en multivitamin hver dag som inneholder anti oksidanter og også vitamin C og sink. Sjekk med legen din før du legger noen vitaminer eller kosttilskudd.
Fem.
Bytt til soyamelk. Soy melk inneholder isoflavoner som hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra østrogen og bygge testosteron nivåer.
6.
Unngå alkohol, tobakk og ulovlige rusmidler som alle reduserer testosteron nivåer og direkte påvirker mannlige overgangsalder symptomer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------