Stilling: helse > røyking >

hvordan å holde seg borte fra svineinfluensa

   H1N1 (også kjent som svineinfluensa) er slående nasjonen igjen denne høsten. Denne artikkelen drøfter hvordan du og familien din kan forsøke å unngå eller i det minste minimere antall dager svineinfluensaen vil påvirke din familie
en.
Ta vare på deg selv! Du bør være å gjøre dette hver eneste dag som det er, men mange av oss har problemer med å ta vitaminer hver dag og trener! Det er viktig å få nok hvile, spise godt, og trening hver dag for å holde seg frisk!
To.
Hvis du viser symptomer på svineinfluensa (utmattelse, frysninger, feber, rennende nese, hoste, etc. ) er det viktig å holde seg hjemme. Jo mer som en person hviler og tar vare på seg selv, desto raskere vil de komme og vil være mindre tilbøyelige til å spre influensa.
Tre.
Hvis du kan, prøver å ikke ta kontakt med egne øyne, nese, eller plassere fingrene i munnen. Hvis du berører noe infisert og deretter ta kontakt med noen av disse kroppsdelene, sjansene er du får influensa. Vær bevisst på hva som kommer i kontakt med disse kroppsdeler.
fire.
Prøv å nyse inn din skurken av armen i stedet for i dine hender. Det er ikke veldig effektivt å nyse eller hoste i dine hender, fordi dette ikke dekker godt nok hva som kommer ut. Du er mer tilbøyelige til å dekke en større del av munnen din hvis du bruker den skurken i albuen din.
Fem.
Vask hendene mange ganger om dagen! Dette er god hygiene, så vel som en måte å unngå å få influensa. Hvis alle vasket hendene sine på jevnlig basis, vil det redusere sjansene for spredning av bakterier.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------