Stilling: helse > røyking >

hvordan du tar blodtrykksmålinger

  En enkel, men direkte definisjon av blodtrykket er . . trykket som virkar på veggene av arteries eller årer som det pumpes gjennom kroppen vår. Vennligst les videre for en hvordan å hvordan å ta en blodtrykksmåling

Du trenger:. .
Automatiske blodtrykket cuff eller manuell mansjetten
.
komfortabel stol.
tabellen for å hvile armen.


en.
I å ta noens blodtrykk de skal bli sittende i en behagelig stol, og de bør være avslappet. Ingen kaffe, te, kosttilskudd ca en time på forhånd. Dette vil føre til en unøyaktig lesing.
To.
Har personen enten brette opp ermet ene armen så det er ute av veien. Du ønsker ikke at rullet opp ermet å være å sette noe press på armen. En annen måte å sikre korrekte resultater er å bare ha en tank top.
Tre.
Plasser blodtrykket mansjetten på overarmen, men sentrert på brakialarterien. Du vil kunne lese den lett. Hånden skal vende opp mot taket i en bøyd komfortabel posisjon på bordet.
fire.
Neste sted måleren på midten av mansjetten, er det vanligvis et klipp eller lomme for å plassere den i. Når dette er alle satt opp må personen i armen og få den på nivå med hjertet. Hold det løs med hånden din og be personen til å slappe av den helt.
Fem.
Neste følelse for brakiale puls og plassere membran i det nøyaktige stedet.
6.
Plasser øret brikker i ørene og sørge for at du kan høre pulsen. Kan du høre det? Ok flott at du er klar til å begynne!
7.
Lukk opp den lille ventilen og begynner å sakte pumpe til du kommer til lesing av 180 eller til du stopper å høre en puls. På noen er det vanskelig å høre en puls, så kan du like høyt som 200.
Åtte.
Når du kommer til 180-200, sakte begynner å deflatere til du hører den første beat. Psykisk skrive ned dette nummeret mens du fortsetter til du ikke lenger høre en beat. Psykisk posten hvor du har hørt den siste beat. Det første nummeret er det systoliske trykket, og det andre tallet er det diastoliske trykket.
9.
Når du har disse to tall avlaste den personen ved å åpne opp ventilen helt, og la alt presset ut.
10.
Du er ferdig. Øv!

Tips og advarsler


 • Vær oppmerksom på at pumping er ubehagelig for de fleste.
 • Hvis du ikke er sikker eller ikke hører tydelig, vente noen minutter før du gjentar.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------