Stilling: helse > røyking >

kan du være gravid og likevel få en periode?

   Teknisk du ikke kan få en ekte periode når du er gravid fordi, per definisjon, menstruasjon og graviditet kan ikke skje samtidig. Men blødninger tidlig i svangerskapet er vanlig og kan ofte føre kvinnene til å tro at de har fått sine faste perioden da faktisk at de er gravide. Hvis du mistenker at du kan være gravid, selv om du opplever normale blødninger, bør du ta en graviditetstest og se din lege for å være sikker. Graviditet blødninger kan oppstå av mange forskjellige grunner, noen av dem er ikke godt forstått.

Du trenger:
4-5 forsegles poser
. Søppelsekker.
Gummihansker.
Papirhåndklær.
Papp eller nal.
Dråpetellerverktøyet.
Duct tape.
Lommelykt

Menstruasjon

Hver menstruasjonssyklus, en kvinne kroppen forbereder for graviditet ved å opprette en foring i livmoren der et befruktet egg kunne implantatet,. Dersom egget ikke implantat så er det ingen svangerskap og kvinnens kropp vil utøst dette blod-rike fu00F4r i form av en menstruasjon. Mens en sann menstruasjonen er ikke mulig i svangerskapet, opplever mange kvinner spotting eller blødning som ligner på en periode, hvis du ikke visste du var gravid du kanskje tror dette er en normal periode.

blødningen

Implantasjon blødning oppstår når fosteret første implantater i slimhinnen i livmoren, som er full av blod. Dette skjer om fem eller seks dager etter befruktning og er ofte rundt samme tid som en normal periode er forventet, ifølge BabyCenter. com. Imidlertid er denne typen blødninger som regel mye lettere enn en vanlig periode og varer bare en dag eller to.

Hormonelle Bleeding

Mange kvinner opplever regelmessige blødninger tidlig i svangerskapet som kan være svært lys, eller kanskje til og med ligne en vanlig perioden. Vanligvis kalles tidlig graviditet blødning, er dette på grunn av mange hormonelle endringer som skjer i kvinnens kropp, og er ikke et tegn på et problem, ifølge TheLaborOfLove. com.

Graviditet på p-piller

Noen ganger kvinner som gravid mens bruker p-piller, vil også få uregelmessige blødninger under svangerskapet. Det kan ta uker eller måneder for disse kvinnene til å tro at de kan være gravid på grunn av kombinasjonen av prevensjon bruk og hva som synes å være en vanlig periode.

Andre Bleeding

Blødning i første trimester av svangerskapet er vanlig og det er ikke alltid en forklaring på det. Det kan være et tegn på et problem som for eksempel abort, graviditet utenfor livmoren, en infeksjon eller et problem med morkaken, ifølge Mayo Clinic. Eller blødning kan gå uforklarlig som det gjør for mange kvinner som opplever tidlig blødning og til å ha normale, friske svangerskap.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------