Stilling: helse > røyking >

viral utslett hos barn

   Et bredt utvalg av utslett er sett hos barn, de fleste av dem poserer kun små helsemessige bekymringer og alle av dem sporbare til spesifikke bakenforliggende årsaker. Vanlige årsaker til slike utslett, ifølge Livestrong. com, inkluderer hudsykdommer, allergiske reaksjoner, overoppheting og både bakterie-og virusinfeksjoner. Felles viral utslett ses hos barn, ifølge eMedicine. com, inkludere varicella (vannkopper), meslinger og røde hunder, femte barnesykdom, roseola infantum, og enterovirale sykdommer, inkludert herpangina og hånd-fot-og klovsyke.

Du trenger:
ørepropper
. Oppvaskmiddel.
Varmt vann.
Liten bolle.

Varicella (Vannkopper)

De første tegn på denne viral infeksjon er vanligvis et dryss av røde flekker eller ujevnheter som lett kan forveksles med insektbitt. Flere og flere humper vil følge, og de eldre støt vil trolig bli til blemmer. Barn blir vanligvis feber like etter dette viruset tar tak, ifølge AskDrSears. com. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vil noen av de eldre lesjoner utvikle en crusty dekker. Infiserte barn er utsatt for kløe i tillegg til feber, og i sjeldne tilfeller sår hals eller systemisk sykdom kan oppstå. Barn med varicella vanligvis er smittsomme for en periode på 8 til 10 dager, ifølge Medical College of Georgia Continuity Clinic Notebook.

Meslinger og røde hunder

Begge disse virale infeksjoner er sett mindre ofte nå at de fleste barn er beskyttet gjennom den utbredte bruken av MMR-vaksinen som gir immunitet mot meslinger, kusma og røde hunder. De første symptomene på meslinger er mer beslektet med de som er sett med en forkjølelse eller influensa --- høy feber, tett nese, slapphet, hoste og rødhet i øyet. Sykdommen er karakteristiske røde utslett vises vanligvis på den tredje eller fjerde dag på infeksjon og kan vare i sju eller åtte dager. Røde hunder, også kjent som tysk meslinger, begynner med en rød eller rosa utslett i ansiktet som snart sprer seg til resten av kroppen. Infeksjonen er kortvarig, som varer om lag fire eller fem dager, og vanligvis fører til langt mindre ubehag enn meslinger.

Fifth Disease

forårsaket av parvovirus B19, femte barnesykdom også er kjent som femte barnesykdom og fører vanligvis bare små ubehag hos ellers friske barn. Barn som er smittet først vise tegn til generell sykdomsfølelse, som er fulgt av utseendet på en Lacy rødt utslett i ansiktet. Utslettet sprer seg raskt over hele kroppen, og berørte barn kan kjøre en lett feber og opplever kløe. Dette viruset er smittsomt bare før utslettet viser seg, så det er unødvendig å isolere barn som har utslettet.

Roseola infantum

Vanligvis sett i barn 4 år eller yngre, er roseola infantum forårsaket av herpesvirus- 6, ifølge Continuity Clinic Notebook. Infeksjonen er Utbruddet er karakterisert av høy feber, som kan utgjøre en trussel av febrile anfall hos enkelte spedbarn, fulgt av et utslett som først vises på stammen, og deretter sprer seg til barnets ekstremiteter. Feber ledelse med paracetamol er den anbefalte behandlingen. Dette er ikke en smittsom tilstand, må så berørte barna ikke isoleres.

Enterovirale Sykdommer

De to vanligste enterovirus sykdommer --- hånd-fot-og klovsyke og herpangina --- skyldes coxsackieviruses . Det er heller ikke spesielt truende for barnets helse, og begge er ledsaget av feber, som best kan behandles med paracetamol. Den tidligere Sykdommen karakteriseres ved feber og utslett som kan inkludere blemmer i munnen og på tunga, så vel som på hender og føtter. Herpangina pasienter også vil kjøre en feber, vanligvis ledsaget av en sår hals og smertefulle blemmer eller sår på baksiden av munnen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------