Stilling: helse > røyking >

depresjon myter hos ungdom

   Depresjon hos barn og ungdom er en alvorlig tilstand og ett som ofte feildiagnostisert og oversett. Tross for medisinske fremskritt og nye funn, myter om barndom og ungdom depresjon vedvarer

unges Depresjon Er Normal

Depresjon er forskjellig fra de normale følelser av tristhet og håpløshet som de fleste alle opplever fra tid til annen som svar på stress og andre faktorer. Symptomer påvirke alle aspekter av den lidende liv og tanker i og opptatthet av døden og selvmord er ikke uvanlig, spesielt i tenåringer.

Tro depresjon hos ungdom å være en del av den normale hormonelle skift av puberteten er en av de vanligste mytene om ungdom depresjon, som er å tro at disse følelsene, og symptomene vil bare forsvinner av seg selv.

Alle deprimerte mennesker er sosialt Tilbaketrukket

Mens sosial tilbaketrekking er et vanlig symptom på depresjon, ikke alle lider oppleve det. Ungdom, særlig ofte fortsetter å sosialisere med en kjerne jevnaldrende.

Unge lider av depresjon er alltid trist

Denne myten om depresjon lider generelt fører til mange misdiagnoses. Akkurat som ikke alle mennesker berørt av depresjon er sosialt trekkes tilbake, ikke alle av dem er nødvendigvis trist eller "ned" hele tiden. Mange unge som lider av depresjon utagere på andre måter, som å bli irritable, aggressive og, i noen tilfeller, voldelig og nedbrytende i et rop om oppmerksomhet.

Depresjon Lider Ikke vil snakke om problemene deres

Ungdom er vanligvis tilbakeholdne med å snakke om sine problemer generelt, men depresjon lider i alle aldre desperat ønsker og trenger en pålitelig person å snakke med. Tenåringer har ikke de samme ressursene som voksne har når det gjelder å søke profesjonell hjelp, og er i behov av hjelp enda mer.

Behandling for unges Depresjon

Det finnes mange forskjellige typer behandling for ungdom depresjon, fra terapi til medisinering. Det første skritt mot å få nødvendig hjelp for en ungdom som lider av depresjon er å finne en kvalifisert terapeut. Hvis du ikke er sikker på hvor du finner en, spør den unge primære omsorg lege for en henvisning.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------