Stilling: helse > røyking >

hjerte leve sunt

   Heart sunn livsstil krever endringer i livsstil, men fordelene med disse endringene er ubetalelige. Ikke bare vil din helse bedre, men det samlede velvære og syn på livet kan forbedre så vel

Mindre Kjøtt

. kutte ned på inntaket av kjøtt, særlig rødt kjøtt, er veldig gunstig for hjertet ditt. Ifølge kardiolog Elsa-Grace Glardina, er rødt kjøtt høy i mettet fett, som øker kolesterolet og risikoen for hjertesykdom. Velg en slankere kjøtt, for eksempel fisk eller kylling i stedet.

Ikke bearbeidet mat

Bearbeidet mat inneholder store mengder natrium, noe som hever blodtrykket. Bearbeidet mat inneholder også store mengder mettet eller trans fett, som øker kolesterolet i tillegg. I stedet, koke mat med naturlige ingredienser i stedet for de fra en boks.

Kick the Habit Tobakk

Ifølge Centers for Disease Control, tobakk brukere er to til fire ganger større sannsynlighet for å utvikle hjertesykdom enn ikke- brukere, og tobakksbruk dobler sin risiko for hjerneslag. Kick vanen dag.

Øvelse

Trene i 30 minutter om dagen, fire til syv dager i uken vil sterkt redusere blodtrykk og dårlig kolesterol. Du vil også miste fett og få deg i bedre form. Prøv å gå, jogging, svømming, sykling eller annen aktivitet som får hjertet til å pumpe.

Administrere Stress

I følge Health Resource Network, kan forhøyet stress føre til høyt blodtrykk, slag og hjertesykdom. Finne måter å håndtere stress på jobben og hjemme. Bruk meditasjon eller pusteteknikker, eller tilkalle beroligende tanker og bilder til hjernen din når du føler deg spesielt stresset.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------