Stilling: helse > røyking >

hva er årsakene til hyppig feber hos barn?

   En feber stiger vanligvis fra en underliggende virus eller infeksjon. Feber hos barn er en naturlig reaksjon i kroppen som bekjemper bakterier og stimulerer barnets immunsystem til å avverge smittsomme bakterier og virus. Selv om feber hos barn kan være en positiv, naturlig reaksjon å avverge sykdommer, kan hyppig feber bety et problem som krever medisinsk oppmerksomhet

Årsaker

Hyppig feber kan være forårsaket av en rekke grunner, men er vanligvis forårsaket av gjentatte virale og bakterielle infeksjoner. Barn som lider av gjentatte forkjølelser som pågår i øret og bihulebetennelse er mer sannsynlig å oppleve hyppige feber symptomer. Ulike typer relapsing infeksjoner som tuberkulose, malaria og tyfus kan også føre til hyppige feber hos barn. Arvelige lidelser som Middelhavet feber, autoimmune sykdommer som lupus og juvenil revmatoid artritt og endokrine kjertel lidelser som hypertyreose kan også føre til hyppige feber hos barn. Barn som lider av hyppige feber kan også ha alvorlige underliggende tilstander, for eksempel nyrekreft, noe som fører til vedvarende feber hos barn.

Diagnostisering Ukjent årsaker til hyppig Fever

I visse tilfeller barneleger ikke klarer å finne årsaken til hyppige feber hos barn og ytterligere testing må utføres for diagnose. Å diagnostisere en mystisk, hyppig feber hos barn, barneleger stole på positronemisjonstomografi scan, også kjent som PET scan, som bruker radionuklide imaging å produsere tredimensjonale bilder av et barns organer som hjerte, hjerne eller lever. PET skanner er ideelle for arbeid med barn, gi tidlig diagnostikk med minimalt invasive prosedyrer.

Behandling Valg

Barn som opplever feber som følge av viral eller kalde infeksjoner kan føle smerter, frysninger og generell ubehag fra feber symptomer. Non-aspirin feber medisiner kan brukes til å redusere og behandle alle feber symptomer hos barn. Barn som lider av hyppige feber bør få så mye hvile som mulig å få styrke til å helbrede fra infeksjoner forårsaker feber symptomer. Disse barna er svært utsatt for å bli dehydrert og bør oppmuntres til å drikke så mange væske som mulig. Unngå å tilby barnet kullsyreholdige, brus eller fruktjuice og i stedet oppmuntre dem til å suge på is chips eller drikke barn elektrolytt re-hydration løsninger eller vann.

Hjem tiltak

Prøv å gi barnet ditt en lunken bad for å gi lindring fra feber symptomer. Også, kle ham i klær som ikke er for tungt eller varmt.

Advarsel

Feber hos barn tendens til å vare maksimalt to dager, og kan nå temperaturer så høyt som 101 grader Fahrenheit til 103 grader Fahrenheit. Feber som varer lenger enn et par dager eller når temperaturer høyere enn 103 grader Fahrenheit bør tas opp av din barnelege umiddelbart for å utelukke alvorlige underliggende forhold og forhindre mulige komplikasjoner.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------