Stilling: helse > røyking >

hva er tegn på mannlig overgangsalder?

   Flere middelaldrende menn er nå rapporterer å ha samme symptomer som kvinner har når de opplever overgangsalderen. Dette er kjent som "mannlige overgangsalderen. " Det kan være ulike årsaker til mannlige overgangsalderen. Enkelte tiltak er tatt for å avgjøre om dette er tilfelle eller om det er et tegn på en annen medisinsk tilstand. Mannlige overgangsalderen kan behandles med hormonbehandling eller naturlig

Definisjon

Mann overgangsalderen er også identifisert som andropause. . Dette er når en mannlig lider av testosteron misvisning. Det forekommer vanligvis hos menn som er mellom 45 og 60 år. Ikke alle menn vil gå gjennom denne.

Med mannlige overgangsalderen, er avviket av testosteron en langsommere prosess enn en kvinnes misvisning av østrogen hormonet. De gjør imidlertid oppleve noen av de samme symptomene som en kvinne har når hun går gjennom overgangsalderen.

Årsaker

Det er flere faktorer som kan forårsake en mann å oppleve mannlige overgangsalderen. For et flertall av menn, vil det bare skje naturlig. Mannlige overgangsalderen kan også være forårsaket av en person å være deprimert, syk eller overvektig, eller om han lider av demens. Visse medisinske tilstander kan forårsake en manns testosteronnivå å redusere; Disse forholdene kan være knyttet til hypothalamus eller hypofysen eller testiklene selv. Også, kan noen menn som er diagnostisert med kreft eller andre typer autoimmune sykdommer har lavt testosteronnivå.

Symptomer

The tegn på mannlig overgangsalder er relativt lik hva en kvinne opplever i overgangsalderen. Den eneste forskjellen er at det kan virke mindre ekstrem for menn. Menn opplever mannlige overgangsalderen kan lide av nattesvette, hetetokter, muskel-og leddsmerter og tretthet. De kan også lider av depresjon og humørsvingninger og bli irritabel. Menn vil muligens merke en nedgang i libido eller sex stasjonen. Dette skyldes hannens synkende nivåer av testosteron.

Diagnose

For å riktig diagnostisere en mann som har mannlig overgangsalder, hans lege vil spørre om hans symptomer og hans fullstendige medisinske historie. Pasienten vil da ha en fullstendig fysisk eksamen. Hvis det virker som om symptomene kan være et tegn til andre medisinske problemer, kan legen kjøre andre diagnostiske tester. For å sjekke mannens testosteronnivå, vil han også gjennomgå ulike blod hormon tester. Disse blodprøvene vil bli gjentatt på ulike intervaller.

Behandling

Mann overgangsalderen kan behandles gjennom testosteronbehandling. Dette kan bidra til å avlaste noen symptomer, som tretthet og depresjon. Det kan også bidra til å øke den mannlige libido. Mannlige overgangsalderen kan også behandles ved å gjøre noen endringer i livsstil. Ved å spise en sunnere kosthold og trener regelmessig, kan noen av symptomene bli kontrollert. Det er også noen urte behandlinger som kan tas, for eksempel Avena sativa, så Palmetto, Tribulus terrestris og eurycoma longifolia.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------