Stilling: helse > røyking >

hvor snart kan du trene etter en graviditet?

   Etter at du har din baby vil du sannsynligvis være ivrige etter å gå ned i vekt og komme tilbake i form. Trene etter at barnet er født kan gi deg et nødvendig fysisk og mental styrke. Det kan også dekk deg ut, vil så å finne akkurat rett tid og type trening være viktig

Når

Sjekk med legen din om hvor raskt du bør starte et treningsprogram. Hvis du hadde en vanskelig graviditet eller utlevering eller har helsemessige komplikasjoner gjenopprettingstidsmålene vil være lengre. Vanligvis, for en normal graviditet og fødsel, vil legen fortelle deg å vente i ca seks uker etter fødsel før du starter et treningsprogram. The American College of Fødselsleger og gynekolog sier, "Det vil ta en stund å gjenvinne krefter etter belastningen ved graviditet og fødsel. Du bør gi kroppen din tid til å komme. Men så snart du føler deg opp til det, snakke med legen om når du kan starte et treningsprogram. " Hvis du hadde en keisersnitt kan det ta litt lenger tid å få din styrke ryggen, men hvis du føler deg klar og legen gir ok, så kan du begynne å trene.

Walking

I løpet av den seks ukers ventetid perioden, er det vanligvis greit å ta korte turer. Bundle barnet opp og satte ham i en barnevogn og ta en spasertur rundt i nabolaget. Starte i det små og bygge opp til kanskje 20 eller 30 minutter. Du vil sannsynligvis bli å gå veldig sakte og dette er fine. Arbeide opp sakte til en rask tempo.

Sikkerhet

Under disse turene vil du sannsynligvis merke at hoftene og bekkenet kan føle løs eller ute av form. Dette er på grunn av hormoner, noe som avslappet din leddbånd og ledd for levering fortsatt kan være i kroppen din. Du kan også oppdage at brystene er tunge og trenger ekstra støtte. Dette er et godt tidspunkt å kjøpe en god sports-BH. Noen kvinner bærer to idretter bh for ekstra støtte de trenger.

Typer oppgaver

Etter seks til åtte ukers utvinning periode, kan du starte en regelmessig mosjon rutine. Du bør likevel starte langsomt og jobbe deg oppover. Du ønsker ikke å skade deg selv eller slite deg ut slik at du ikke kan ta vare på barnet ditt. Yoga og low impact aerobic er et godt sted å begynne.

Kegel øvelser

magemusklene vil være ute av form etter svangerskapet. De fleste kvinner utvikler et tomrom i sentrum av deres magemusklene mens de er gravide. Dette gapet kan ta opptil åtte uker for å lukke. Magemusklene vil gradvis bli sterkere og vokse sammen igjen. Hvis du begynner å trene iherdig for tidlig, kan du trekke en muskel eller skade magemusklene.

Doing Kegel øvelser kan styrke mage-og bekkenbunnsmuskulaturen trygt og forsiktig. Det finnes flere forskjellige måter du kan gjøre Kegel øvelser. Lå på ryggen med knærne bøyd, føttene på gulvet. Vipp bekkenet oppover og trekk navlen ned. Mens du gjør dette presse musklene du bruker til å stoppe urinering. Hold i ca 10 til 15 sekunder. Slipp og gjenta. Hvis du ikke klarer å føle musklene som stenger av strømmen av urin kan du gjøre Kegels sitte på do et par ganger før du vet hvordan det føles. I utgangspunktet mens du er urinering, bare stoppe flyten av urin i ca fem sekunder og deretter starte den igjen. Gjør det et par ganger til du er kjent med de dype bekkenbunnsmuskulaturen som slått av urinering. Nå kan du gjøre Kegels ligger på ryggen, sittende eller stående.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------