Stilling: helse > røyking >

hvordan å behandle PCOS med metformin

  Glucophage, også kjent under merkenavnet Metformin, er et legemiddel som brukes til behandling av type II diabetes og har vist lovende i behandling Polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Kvinner med PCOS har forhøyet nivå av testosteron. Metformin ser ut til å hjelpe lavere disse nivåene, selv om forskning på nøyaktig hvorfor Metformin hjelper PCOS pasienter er nye og pågående. Senke testosteron nivåer kan reversere mange PCOS symptomer, blant annet vektøkning, overflødig hår vekst og infertilitet

Du trenger:.
Metformin resept.

Unn PCOS med Metformin


en.
Rådfør deg med legen. Ifølge Dr. Mark Perloe, fruktbarhet ekspert med Georgia Reproductive Spesialister, er bruk av Metformin i behandling av PCOS relativt nye, og mange leger er ikke klar over ny forskning som indikerer at stoffet blir brukt med suksess i PCOS tilfeller. Hvis legen din ikke har nevnt Metformin som en mulig behandling for PCOS, gjør en avtale for å diskutere dette alternativet. Gå til din avtale forberedt på å gjøre saken og, om mulig, tar informasjon om PCOS og Metformin å vise legen. Hvis legen din ikke er villig til å skrive deg en resept på Metformin, vurdere å besøke en annen lege som er mer åpen for de potensielle fordelene av legemidlet.
To.
Start med en liten dose. Bare legen kan bestemme riktig start dose for deg, men Metformin er nesten alltid introdusert til pasienter sakte. Sine bivirkninger, spesielt kvalme og diaré, kan være ekstreme, og så begynner å bruke sakte lar deg justere. Målet er å nå en dose på 1,500 mg og 2550 mg daglig. Tiden det tar deg å nå toppen doseringen avhenger av dosen som legen din starter du og hvor godt du tilpasser til medisinering. De fleste pasientene synes det er lettest å bryte opp den store dosen i to doser per dag, slik at bivirkningene er minsket.
Tre.
Vit hva du kan forvente. Metformin er ikke effektiv i alle PCOS pasienter, men legene er ikke sikker på hvorfor. Om 85 prosent av kvinner opplever en bedring i deres PCOS symptomene etter å ha tatt Metformin i seks måneder, men 20 til 30 prosent av kvinner slutter å ta medisinen fordi de ikke kan tolerere sine bivirkninger.
Likeledes, det er ikke et mirakel pille. De pasienter som har den beste lykken med Metformin også holde seg til et sunt kosthold og mosjon regime. På lang sikt, om lag halvparten av kvinnene som fortsetter å ta Metformin siste seks måneder og endre sine matvaner se sine PCOS bedre.

Tips og advarsler


 • Take metformin med et måltid for å unngå intestinal problemer.
 • Hvis bivirkningene av Metformin er alvorlig og ikke redusere over tid, sjekk med legen din for å se om du bør slutte med medisinen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------